2777
2789
عنوان

آدم حسودی ام 😁😁

106 بازدید | 11 پست

قبلاً اینجوری نبودم واقعا ،ولی همه نشدن ها ،نرسبدن ها ،بدبختی های زندگی ازم ی آدم حسود ساخت ،هیچی برام نمیشه تلاش میکنم ،گریه میکنم ،التماس میکنم نذر و چله برمیدارم،هرکار میکنم نمیشه ،درحالی که برای همه شده حتی بدون اینکه بخوان میشه 🥲🥲🥲

من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حسادت خیلی بده عزیزم سعی کن این حسو از خودت دور کنی . من باورم شده که ادم حسود به جایی نمیرسه

من سه سال پشت کنکور جون کندم نشد پسر داییم با ۳۵درصد سهمیه پزشکی قبول شد بقران نصف من نمیفهمه نمیتونم فکر نکنم بهش🥲

اصلا این حرف رو نزن ببخشید که اینو میگم ولی شما تو زندگی مردم نیستی ندیدی چطور زحمت کشیدن چقدر خواستن و نشده

چقدر زمین خوردن و بلند شدن و در نهایت رسیدن به این چیزی که الان هستن

شما نتیجه اونا رو با تلاش های خودت مقایسه میکنی

و حسودی باعث میشه هیچ وقت از داشته های خودت لذت نبری چون همش چشمت به داشته های بقیس

اصلا این حرف رو نزن ببخشید که اینو میگم ولی شما تو زندگی مردم نیستی ندیدی چطور زحمت کشیدن چقدر خواست ...

نه عزیزم ناراحت نمیشم ولی فقط فامیل رو. میبینم چه پیشرفتی کردن پسر یکی از دایی هام که با سهمیه پزشکی قبول شده ،پسر یکی دیگه شون دوسال از من بزرگتر رفت دانشگاه آزاد چون سهمیه داشت پول نداد بعدم تو معدن رفت باسهمیش سر کار الان بالای ۱۵۰ملیون درماه حقوق میگیره عقدش بود با یک دانشجوی پزشکی ،من تو کنکور باختم ،تو شغل و ازدواج ام باختم ،اون موقع حسود نبودم،بقران عقد خواهر همین پسر داییم اینقدر خوشحال شدم چون پدر مادرش همیشه دعوا داشتن حالش خوب نبود تو خونه باباش ،همسن منه الان بچه داره ،من برا موفقیت و خوشبختی همشون خوشحال بودم الان دیگه نیستم چون هیچ وقت نوبت من نشد من موندم تو کثافت زندگی دست و پا میزنم فقط اکسیژن حروم میکنم 🥲😭

نه عزیزم ناراحت نمیشم ولی فقط فامیل رو. میبینم چه پیشرفتی کردن پسر یکی از دایی هام که با سهمیه پزشکی ...

عزیزم 🫂

درک میکنم این حس شکستی که داری رو

ولی تو خودت رو با ادمی مثل خودت مقایسه نمیکنی داری با ادمی مقایسه میکنی که چند قدم از تو جلو تر بوده

هرچی بیشتر بهشون فکر کنی بیشتر اذیت میشی