2777
2789
عنوان

کاش دختر بودم

3377 بازدید | 190 پست

کاش دختر بودم تو رابطه کافی بود فقط به اون که دنبالمه یه نخ بدم بقیشو خودش انجام بده

کاش دختر بودم پدرم نصف وسایل خونمو میخرید نصفشو شوهرم

کاش دختر بودم شوهر میکردم صبح میفرستادم سر کار شب براش یه شام میزاشتم عوضش پول رنگ مو و ژل و لوازم ارایش و هرچی دلممممم میخاست ازش میگرفتم

کاش دختر بودم بهم میگفتن فرشته !!

کاش دختر بودم هرکجا میرفتم میگفتن اول خانما مقدمن

هر کجا هرچی میگفتم هوامو داشتم میگفتن زشته خانمه هیچی نگید

کاش دختر بودم سرکار نمیرفتم من که هم سرکار میرم هم اشپزی میکنم خب چه کاریه فقط اشپزی میکردم یکی دیگر برام کار میکرد

کاش اینطوری بودم تا برای همه چی منتم رو بکشن

همین سایت رو برام بسازن وقتی اقایی وارد شد همه بهش حمله کنن و اگه یه جمله اشتباه گفت بندازنش بیرون

اومم مهریه گرفتن بمونه باهاش یه تیبا میخریدم

کاش دختر بودمicon

❌❌️از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه❌️❌️ اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

جررر😂 حرفای دله شوهر منو میگید همیشه همینو میگه

با من برقص زیر بارون ، آهنگمونو زیر لب بخون ،نزار گلوله کنه جدامون ، با من برقص رو خاک و خون .....با من برررقص ای هم نفس تا مرز جنون سرخوش و مست با من برقص🎭

🤣🤣🤣

حالا که نیستی برو کار میکن مگو چیست کار که سرمایه ی جاودانیست کار

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

عجیبه فکر میکنی اسونه

فکر میکنی تحصیلات برای دختر مهم نیست

یا همه دخترا شرایطشون گل و بلبله

اصن میدونی مادر بودن چقدر وحشتناکه؟

فک کن شوهرت بد باش

همون که بهش نخ دادی بهت تجاوز کنه

خانوادت داعم محدودت کنن

پناه بر تو که بی واژه مرا میشنوی✨🌱🎀

عجیبه فکر میکنی اسونه فکر میکنی تحصیلات برای دختر مهم نیست یا همه دخترا شرایطشون گل و بلبله اصن میدو ...

اینا دیگه جرائم هست به پسر مردم هم تجاوز میکنن

زندگی روی روال عادیش منظورم بود