2777
2789

منم همینطور عزیزم

منم همینطور

با بغض دارم سالاد میخورم

مهشیدم🤍 مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است./ ما باور کرده ایم که خداوند از بالا میبیند ،اما در واقع او از درون مینگرد. ( شمس تبریزی)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه قدت به وزنت میخوره رژیم نگیر خب یا یه تیکه بخور فردا برو ورزش کن و پیاده روی آبش میکنی یا به عذاب وجدان بعد خوردنش فکر حن

من نیکام کاربر سال98رتبه سه رقمی دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه💫تا حد ممکن تو بحثهایی که تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی تنهایی ارزش کسی رو تعیین نمیکنه همه چیز بستگی به سن و اون مسیری داره که آدم طی کرده فرق کسی که داره با تمام توانش تلاش میکنه با کسی که دیگه تصمیم گرفته پیشرفتی نکنه زمین تا آسمونه🫠💕راجب رشته تجربی سوال داشتید تگم کنید جواب میدم🥺✨درخواست دوستی نمیپذیریم عذرمیخوام🫠💕

با یه دونه نون تست درست کن که زیاد نخوری فقط یه دونه بخوری

نمیشه ک با پیتزا باید سیر شد

وگرنه نمچسبه😕

𓂃 ࣪ ִֶָ🦋་༘࿐ ⋆🪐⋆ قشنگی من،شبیه به کسی نبودنه♡ذهنی آرام و پر از آرامش... دنیای مرا زیبا میکند⋆ ୨୧ ← just me←𐙚𐙚 Aura

ی برش برا رفع هوس بخور

بعدش پیاده روی کن یا برقص کالری بسوزون

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

منم رژیم هستم عزیزم دو هفته دیگه عروسیمه بیشتر به خاطر مجلسم رفتم باشگاه و رژیم گرفتم شیش ماهه دارم میرم باشگاه هیچی نخوردم نه بستنی نه فست فود هیچی حتی آبمیوه صنعتی هم نخوردم فردای عروسیمون تولدمه به شوهرم گفتم عصر بستنی واسم بخر شب پیتزا و سوخاری میخوام دیگه دارم خفه میشم 😭😂

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم ...