2777
2789
عنوان

سیاست زنانه

102 بازدید | 2 پست

دوستان گلم سلام.من میخوام راجع به این مسئله صحبت کنم.میدونید وقتی به این قضیه فکر میکنم که مدام باید درحال یادگیری سیاست و پیاده کردنش باشم اصلا احساس امنیت نمیکنم🫠من سیاست زنانه بجا رو نفی نمیکنم.مثلا من یاد بگیرم که همسرم خسته از سرکار اومد با روی باز و آراسته به استقبالش برم و غر نزنم.الان که مجرد هستم دارم اینو تمرین میکنم برا آینده..خب مثلا این یه سیاست درسته.ولی وقتی بخوایم مدام تو دوران آشنایی و حتی ازدواج نقش بازی کنیم ترسناکه.نیست واقعا؟🥲

خب بایی بتونی همیشه تعادل رو حفظ کنی..همیشه اراسته بودنت هم باعث میشه برای طرف مقابل عادی بشه یا انتظار داشته باشه همیشه اراسته باشی ک تقریبا غیرممکنه..منم حوصله سیاست بازی ندارم ولی خب سیاست بازا عزیزن دیگ پیش همه

خب بایی بتونی همیشه تعادل رو حفظ کنی..همیشه اراسته بودنت هم باعث میشه برای طرف مقابل عادی بشه یا انت ...

اتفاقا عزیزم خواستم همینو هم ذکر کنم که گاهی هم ممکنه آراسته نباشم و خب کاملا طبیعیه.

ببینید بحث اینه انقدر سیاست زنانه فراگیر شده که همش دوست دادیم درحال یادگیریش باشیم و افراط در این قضیه واقعا ارامشمون رو بهم میزنه و همش میترسیم نکنه سیاستمون کم بود و باید بهتر باشم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷