2777
2789
عنوان

لعنت به پارتی

383 بازدید | 19 پست

من همونم که دیروز گفتم فردا مصاحبه کاری دارم دعا کنید قبول شم امروز رفتم و اون مدیر خیلی ازم خوشش اومد تحصیلات و سابقم و اطلاعاتم بالاتر از 6 نفر دیگه بود همه چی داشت خوب پیش میرفت که تلفن اونجا زنگ خورد و معاون اداره بود از حرفاشون فهمیدم که طرف گفته فلانی که اومده برا مصاحبه رو قبول کن و استخدام شه.خیلز دلم شکست  خود خانم مدیر گفت که دوست ندارم پارتی بازی کنم اما معاون اداره سفارش اونو کرده بود اخه منی که تحصیلاتم بالاتره.سابقه دارم کلی اطلاعات دارم کلی ویژگی های دیگه باید ردم کنن اون وقت به خاطر یه اشنایی یکی دیگه رو بگیرن.لعنت به هر کی که با اشنایی و رابطه میره سر کار و جای بقیه رو میگیره اصلا امید ندارم که زنگ بزنن دعا کنید قبول کنن معجزه شه خیلی احتیاج دارم به این کار.خیلی دلم شکسته

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وطنم پاره پاره

اَي زادگاه بيچارگيمون

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه
الهی بمیرم برات امشب هرچقدر تونستم برات ایتالکرسی میخونم که زنگ بزنن اون خیر ندیده هم بره گم شه دوست ...

فدای قلب مهربونت بچم هنوز خیلی کوچیکه سخته بزارمش برم کار کنم اما واقعا نیاز دارم  به این کار انشالله اون مدیر با وجدان باشه کسی و انتخاب کنه که لایقه

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

5ماهه خیلی کوچولوئه

ناراحت نباش حتما خیری توش بوده که همچین اتفاقی برات افتاده

کسی هست بری سرکار از بچت نگهداری کنه؟ شرایط کاریش چطوره چد ساعت تو روز یا چد ساعت تو هفته ؟ سخته ؟ میشه بچه رو با خودت ببری؟

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
5ماهه خیلی کوچولوئه ناراحت نباش حتما خیری توش بوده که همچین اتفاقی برات افتاده کسی هست بری سرکا ...

مامانم بچه رو نگه میداره از خداشم هست چون شرایط مالی مارو میدونه و دوست نداره زحمت درس خوندنم هدر بره راضیه.تا ساعت 1 هم هست کارش کارش خوبه مناسب رشتم اگه بشه عالیه 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
مامانم بچه رو نگه میداره از خداشم هست چون شرایط مالی مارو میدونه و دوست نداره زحمت درس خوندنم هدر بر ...

بیمه وسابقه برات حساب می کنن؟ قانون کار شاملت می شه؟ 

معذرت می پرسم ببینم اگه ارزشش رو داره بخاطرش بجنگی؟

همسرت راضی هست ؟ شغل همسرت چیه ؟ 

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
بیمه وسابقه برات حساب می کنن؟ قانون کار شاملت می شه؟  معذرت می پرسم ببینم اگه ارزشش رو داره بخ ...

اره بیمه سابقه همه چی داره کارش خیلی خیلی خوبه.شوهرمم راضیه همه چی جوره برای کار کردن من 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔