2777
2789
عنوان

بیاین ایده بدین

86 بازدید | 9 پست

بچه ها شنبه که برگشتم تهران برای اینکه عروس هلندیم خوشحال شه و جبران کنم نبودن هامو، چیکار کنم واسش که خوشحال بشه؟؟ میخوام کلی ذوق کنه🥹

توی دنیا هر کسی یه جوری دل میشکونه . زندگی شیرینه عشق و خوبی نداره . برو جونم دست بزن به کاری . نه کار نداره پولی . هرکاری بکنی . بازم تو بی پولی😂😂

ناز و بوس😂 تو یک سینی بزرگ ( که خونتون کثیف نشه ) کلی غذاهای رنگ و وارنگ ( مثلا یک طرف سینی سبزیجات بریز مثل هویچ و خیار و ... ، یک طرفش یکم مخلوط تخم ارزن و کتان بریز ، یک طرفش تخمه تفت نداده بریز ، یک طرفش یه کوچولووو نون ( اصلا و اصلا و اصلا لواش نباشه که چینه دونش بدجور عفونت میکنه ، نون خونگی سبوس دار مخمر داره ) ... بعدم بشین خودش میاد رو پات و دست و شونه ات میشینه و شروع میکنه پر ارایی ... وقتی اینکارو میکنه یعنی ارامش کامل داره و خوشحاله

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ناز و بوس😂 تو یک سینی بزرگ ( که خونتون کثیف نشه ) کلی غذاهای رنگ و وارنگ ( مثلا یک طرف سینی سبزیجات ...

عزیزممممممم

وای هرکار میکنم نمیذاره نازش کنمممم نمیدونم چیکار کنمممم

گاز میگیره نمیذاره نازش کنم یا بهش دست بزنم😢😢

توی دنیا هر کسی یه جوری دل میشکونه . زندگی شیرینه عشق و خوبی نداره . برو جونم دست بزن به کاری . نه کار نداره پولی . هرکاری بکنی . بازم تو بی پولی😂😂

عزیزممممممموای هرکار میکنم نمیذاره نازش کنمممم نمیدونم چیکار کنممممگاز میگیره نمیذاره نازش کنم یا به ...

کم کم طوری بهت عادت میکنه که هی میاد دستاتو گاز ریز میگیره و میگه کله امو بمال و نازم کن . سرشو حالت سجده میندازه پایین که نازش کنی .

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

کم کم طوری بهت عادت میکنه که هی میاد دستاتو گاز ریز میگیره و میگه کله امو بمال و نازم کن . سرشو حالت ...

عزیزمممممم

چه بامزهههه

میگم مامانم دیشب بهم میگفت اگه همش بیاریش بیرون دیگه تو قفس نمیمونه چون تو مهر میری مدرسه تا ۴ نیستی

پس چیکار کنم؟ راهکار داری مهربون؟🥺💕

عزیزممممممچه بامزههههمیگم مامانم دیشب بهم میگفت اگه همش بیاریش بیرون دیگه تو قفس نمیمونه چون تو مهر ...

باید به مامانت عادت کنه پس😂😂😂😂 به من و مامانم تقریبا به یک مقدار وابسته ان . اگه یکیمون نباشه ، با اون یکی دیگمون اروم میشن ... اینقدددد وابسته کردنشون راحته که نگو ... مامانتم یکم ناز بده شون حله دیگه

باید به مامانت عادت کنه پس😂😂😂😂 به من و مامانم تقریبا به یک مقدار وابسته ان . اگه یکیمون نباشه ، ...

عه؟ واقعا امیدوارم ترس مامانم بریزه چون از پروازش میترسه

چیکار کنم وابسته هر ۳ تامون شه که اگه دو نفر نبودن با اون یه نفر اوکی باشه؟

ببین راستی به نظرت ۲ ۳ ساعت در روز بیاریمش بیرون اشکال داره؟

عه؟ واقعا امیدوارم ترس مامانم بریزه چون از پروازش میترسهچیکار کنم وابسته هر ۳ تامون شه که اگه دو نفر ...

دیگه باید حدودا یکی دو ماهی هی ببینتتون ، بذاریدش رو شونه هاتون ، باهاش حرف بزنین تا عادت کنه ... نه اشکالی که نداره ، اما وقتی وابستتون بشه ، تو قفس دیگه وا نمیسته . هی سر و صدا میکنه تا بیاریدش بیرون . فقط واسه خواب تو قفسش میمونه . و هر چقدرم بیرون باشه ، خب بیشتر و زودتر عادت میکنه بهتون

دیگه باید حدودا یکی دو ماهی هی ببینتتون ، بذاریدش رو شونه هاتون ، باهاش حرف بزنین تا عادت کنه ... نه ...

خب خداروشکر

همین که عادت کنه به محیط جدید برام دنیا میارزه