2777
2789
عنوان

بلوغ پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 86 پست
قدش چنده ؟

کدومشون؟

یکیشون ۱۳ هس

یکی ۱۱ هس

بزرگه رشد جنسی هم داره موی زائد کامل داره و کمی بم صدا

کوچیکه کمی موی زائد

میخواستم ببرمشون دکتر شوهرم و اطرافیانم گفتن طبیعی هس نبر

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یعنی زوده؟پسر من کمی موی زائد داره ببرمش دکتر یا طبیعی هست

نه من که بردم گفت عادیه و زمان میبره تا بلوغ برسه ...ولی خوب کامل باهاش حرف زد و توضیح داد ... برای رشد قدشم ویتامین های گروه ب و منیزیم و امگا سه ویتامین دی و... داد

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
اتفاقادرباره احتلامنیاز شدید جنسی که اکثرا باعث میشه تو همون نوجوونی برن سراغ پ.ورن و خو.د ار.ضاییخی ...

هاااا یادم به این نبود

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
به پسرا چی بگن در مورد بلوغ ،یه مشت مو هست دیگه دخترا هستن که باید اطلاعات بدن بهشون در مورد پریود و ...

چرا بالاخره اونا هم با تغییراتی هم تو ظاهر هم صدا و هم مسائل جنسی و .... مواجه میشن یه اطلاعات اولیه ای داشته باشن هم نسبت به خودشون حس بهتری دارن هم ذهنشون آمادگی داره و اطلاعاتشونو از دوست و اینترنت و اینور اونور پیدا نمیکنن که ممکنه اشتباهم باشه.

ایناهم مربوط میشه به همون تربیت جنسی، هر کسی باتوجه با جو خونه و خونواده میتونه با بچه ش صحبت کنه

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖

امگا۳ چی داد؟قرص یا شربت ؟ اسمشو بگو لطفا و اینکه هر روز باید بخورن

هر مکملی که میخورن بگید مخصوص نوجوان...اینو تراپیست گفت امگا سه هر روز ویتامینها رو تا سه ماه بخوره یکماه قطع کنه دوباره سه ماه بخوره. شربت نیست قرصه

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱