2777
2789
عنوان

بلوغ پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 86 پست

فک کنم سنش خوبه پسر من یازده سالشه امسال علائم بلوغش شروع شده تعریق سبیل کرکی پیش تراپیست میبرمش داریم باهم پیش میریم روی تغذیه و رفتار و... کار میکنیم مکمل هم میخوره

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بلوغ پسرها از حدود ۱۲ سالگی شروع میشه طبیعیه کم کم به باباش بسپار اصولی یسری چیزای اولیه درمورد بلوغ ...

پسر من ۱۳ سالشه ولی حدودا ۶ ماه پیش موهای زائد در اومد و اندام جنسیش هم رشد داره زود نیست؟

میخواستم ببرمش دکتر شوهرم و اطرافیانم نزاشتن گفتن طبیعی هس!

فک کنم سنش خوبه پسر من یازده سالشه امسال علائم بلوغش شروع شده تعریق سبیل کرکی پیش تراپیست میبرمش د ...

اخه صداشم داره تغییر میکنه مثلا 12 سال 10 ماهش بود قدش حدودا 165 بود

بلوغ پسرها از حدود ۱۲ سالگی شروع میشه طبیعیه کم کم به باباش بسپار اصولی یسری چیزای اولیه درمورد بلوغ ...

به پسرا چی بگن در مورد بلوغ ،یه مشت مو هست دیگه

دخترا هستن که باید اطلاعات بدن بهشون در مورد پریود و ...

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
پسر من ۱۳ سالشه ولی حدودا ۶ ماه پیش موهای زائد در اومد و اندام جنسیش هم رشد داره زود نیست؟میخواستم ب ...

آره اول بلوغ اولیه شکل میگیره مثل تغییرات بدن بعدش ثانویه ، اگه هم میخوای بهتر بدونی میتونی با دکتر غدد مشورت کنی

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖

به پسرا چی بگن در مورد بلوغ ،یه مشت مو هست دیگه دخترا هستن که باید اطلاعات بدن بهشون در مورد پریود و ...

اتفاقا

درباره احتلام

نیاز شدید جنسی که اکثرا باعث میشه تو همون نوجوونی برن سراغ پ.ورن و خو.د ار.ضایی

خیلی مسائل هست

پسر من چهارده سالشه هست قدش۱۴۶ ولی خیلی کوچولو زیر بغلش مو زائد در آورده موی های زیر بغلش نرمه زبر ...

فکر کنم پسر شما بلوغ دیرس داره چون پسر من قدش 175/176 هست تقریبا همقد شوهرمه