2777
2789
عنوان

رانندگی با پدر

155 بازدید | 16 پست

شمام ت اموزش رانندگی خوب بودید با باباتون ک نشستید افتضاح شدید؟

من یکسال از ۱۲ جلسم میگذره شهرم هم همون روز قبول شدم. اما بعد یسال ک نشستم با بابام همش میگ یادت رفته ت باید بهتر از اینا باشی هی نگو یادم نیس...

بهتر شدم

ی چيزهايی فهمیدم

ولی یبار باهاش بودم خیلی خسته شده بودم سر پیچ برنگردوندم فرمونو رف ت ماشینی ک ت پیچ بود ولی خورد ب لاستیک...همش بخاطز ی چیزهایی ک میگ محتاطم ولی ب ت مسائل دیگه کم میارم مثلا کلاج فمیدم اما مسلط مسلططط نیستم ولی همش حواسم هس ت چاله نرم یا فرمون زیاد نچرخونم موقه دور زدن بجای اینکه اینه رو زیاد نگاه کنم

هی یادم میره اینه نگاه کنم

هی یادم میره دنده عوض کنم

هی یادم میره خیلی چیزارو بهم گوشزد میکنه ولی دیگه امروز ت پارکینگ من متوجه نشدم کقتی میگه سریع ینی فرمون بچرخون سریع ن اینکه گاز بده سریع بیا داد کشید سرم.. ناراحت نشدم ولی واقا بعدش خواستم دوباره حرکت کنم نفمیدم واقا باید الان چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخرش چیکار کردیییییالان رانندگیت چجوریه

اخرش دیگه چشت دستم داغ کردم اصلا دیگه کنارش ننشستم

و خداروشکر بهتر شد واقعا استرسم کم شد

مربی بهم اعتماد بنفس داد چون غر نمیزد اصلا

الانم خوبه رانندگیم

منم دو سال و خورده ایه گواهینامه گرفتم..تازه میخوام ماشین بخرم..تو خونوادا کسی گواهینامه نداره و راننده نیستن..خودم باید تمرین کنم کم کم و یاد بگیرم خیلیم استرسی هستم و مث تو یادم میره باید چیکار کنم..

با مربی برداشتی دوباره؟

بله ولی خودم باز کلی تمرین کردم

داییم چون ۱۰ سال پیش خودش مربی بوده و افسر هست نگم به قدری عالی یاد میداده هرکی با داییم برمیداشته بار اول قبول بوده

تا جایی ک کل فامیل ما با داییم ررمیداشتن

یجوری یاد میداد قشنگ با یکبار یاد میگرفتی و تا آخر تو ذهنت میموند

بعد سر همین داییم شهرت پیدا کرد محبوب شد همه میخواستن با داییم بردارن دیگه هنر جوهای بقیه کمتر بود سر همین زیر آب داییم رو زدن داییم هم دیگه کلا از اموزشگاه استعفا داد

من هم با داییم فقط یک بار بهم همه چیو گفت یاد داد (التن مربی نیستل) باد گرفتم فقط با داییم یاد گرفتم پارک ال دوبل همه چی با یکبار