2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله ،من که هر چی به نظرم قشنگ بیاد میخرم فرقی نمی کنه نقره باشه یا بدل ،خوبی بدل و نقره اینه میتونی دائم استفاده کنی چون ترسی از گم شدن یا دزدیده شدنش نداری ،بعد هم میتونی تعداد بیشتری بخری

من حتی اگر پول هم داشته باشم و بخوام پس انداز کنم سکه میخرم

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

من چن تا گوشواره نقره دارم

ولی چیزای دیگه رو اصلا نقره نمیخرم

زود سیاه میشه و مقاومت طلا رو نداره و خیلی نگهداریش ادا اطوار میخواد

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//

من چن تا گوشواره نقره دارمولی چیزای دیگه رو اصلا نقره نمیخرمزود سیاه میشه و مقاومت طلا رو نداره و خی ...

اتفاقا منم گوشوارشو میپسندم چون مراقبتش راحت تره

من نقره نسبت به بدل خیلی حس بهتری بهم میده

اتفاقا منم گوشوارشو میپسندم چون مراقبتش راحت ترهمن نقره نسبت به بدل خیلی حس بهتری بهم میده

من به بدل حساسیت میدم

از طرفیم راستش طلا میترسم تو گوشم باشه تو کوچه خیابون و...

یه موقع بیفته

سر همین همیشه نقره دارم گاهی طلا میندازم فقط

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//

۵ گرم طلا ۲۴۰ سوت دارم میخام بعد ظهر بفروشم ببینم چندی میشه،

به جات بودم نمیفروختم

چون طلا تا ۳۰میره

و فکر نکنم این قیمتارو دیگع ببینه

تو ایران تا الان حباب منفی بوده

به جات بودم نمیفروختمچون طلا تا ۳۰میره و فکر نکنم این قیمتارو دیگع ببینهتو ایران تا الان حباب منفی ب ...

قبلا دماغمو دوبار عمل کردم .مشکل تنفسی دارم .پارسال نزدیک بود تو خواب بمیرم .دیشب تو خواب نفسم رفت بزور تونستم بیدار بشم .میترسم بمیرم بچه هام بی مادر بشن طلا بدردم نمیخوره.اما خیلی دوسش دارم .مجبورم