خانم_مهندس_زارعی مدیر استارتر عضویت: 1405/05/06 تعداد پست: 154 عنوان جن عاشق 356 بازدید | 23 پست من عاشق یه جن شدمهر شب میرم بغلش میکنم بوسش میکنمسنجاق زدم اسیرش کردم نگید چرا مجبور بودم چون اون اول اومده بودبعد روشو برمیگردونه اون وردوست ندارم بره با جن های دختر باشه دیگه خسته شدم از رفتارش چطوری نظرشو جلب کنم ؟ دل نرنجانید امروز | 16:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_مهندس_زارعی مدیر استارتر عضویت: 1405/05/06 تعداد پست: 154 جن بهتره یا ادم؟ برام هرکاری میکنه یه بار گفتم بره نصف شبی برام یه کیلو توت فرنگی بیاره مجبورش کردم رفت از شهرهای دور پیدا کرد دل نرنجانید
asalyarahi عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 11128 فردا که تسخیرت کرد بهت میگم حتما دو روز بعد هم میخوای بری پیش یه دعانویس عقدتونو بخونه 😂😂 در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 8631 باشه //eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌
خانم_مهندس_زارعی مدیر استارتر عضویت: 1405/05/06 تعداد پست: 154 فردا که تسخیرت کرد بهت میگم حتما دو روز بعد هم میخوای بری پیش یه دعانویس عقدتونو بخونه 😂😂 من حاضرم مشکلی ندارم چرا که عاشقم عاشق میفهمی حال عاشق چیه دل نرنجانید
asra_888 عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 2694 برام هرکاری میکنه یه بار گفتم بره نصف شبی برام یه کیلو توت فرنگی بیاره مجبورش کردم رفت از شهرهای دور ... کدوم شهر😂😂
asalyarahi عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 11128 من حاضرم مشکلی ندارم چرا که عاشقم عاشق میفهمی حال عاشق چیه عزیزم بنطزم روحت تسخیر شده در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧
خانم_مهندس_زارعی مدیر استارتر عضویت: 1405/05/06 تعداد پست: 154 کدوم شهر😂😂 باهام حرف نمیزنه ولی وقتی نگام میکنه انگار یه چیزی یکی تو درونم میگه میگفت رفتم کردستان دل نرنجانید
خانم_مهندس_زارعی مدیر استارتر عضویت: 1405/05/06 تعداد پست: 154 عزیزم بنطزم روحت تسخیر شده یعنی چی من خودم انتخاب کردم دل نرنجانید