2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم در کنار تحصیلش باید

کامپیوتر رو عالی یاد بگیری و دوره های هلو و همکاران سیستم و ....رو بری مدرک همه رو بگیری

همین طوری حسابداری مالیاتی

و کار اموزی هم بری

خبر خوب اینکه همه اینارو میشه تو دروان دانشجویی هم در کنار تحصیل انجام داد

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

عزیزم در کنار تحصیلش بایدکامپیوتر رو عالی یاد بگیری و دوره های هلو و همکاران سیستم و ....رو بری مدرک ...

اره من خیلی دوسش دارم ولی میگن برو پرستاری و.. اخه من نمیخوام همه زندگیم کار باشه و با شیفت شب اذیت میشم اتاق عمل هم از خون خیلی میترسم فشارم میوفته

بنظر شما حسابداری برام مناسبه؟ هوش مصنوعی جاشو نمیگیره؟

هوش مصنوعی جاشو نمیگیره؟

میگن اینو ولی من یجا یه جواب خیلی منطقی راجبش دیدم گفته بود که هوش مصنوعی خیلیییی اشتباهات داره بنابراین اصن نمیتونه جاشو بگیره،خودمم ترم سه حسابداریم

مشکل قبول شدن تو ازمون های شرکت ها و بانک هاس چون هیلی پارتی بازی میکنن

من پارتی ندارم ولی سعی میکنم از دوران دانشجوییم منبع ازمون بانک و.. رو بخونم

بنظرتون هوش مصنوعی جاشو نمیگیره ؟

واقعا نمیشه حسابدارب رو دادهوش مصنوعی اون احمقی ک این حرفارو زده کار عملی انجام نداده

نمیدونه توی دنیای واقعی حسابداری زمین تااسمون بااون چیزی ک تو کتابا و هوش مصنوعی انجام میده فرق داره

بعد هوش مصنوعی خودش دست و پا داره که اطلاعات رو برداره؟

بازم باید یکی باشه که اطلاعات رو درست وارد کنه

من چند وقت پیش یه پست توی اینستا گرام دیدم که میگفت تا چند سال دیگه هوش مصنوعی همه کارهای حسابداری رو انجام میده باز خودتون تحقیق کنید

باید به فکر یه من دیگه باشم،این من داره ته میکشه......
میگن اینو ولی من یجا یه جواب خیلی منطقی راجبش دیدم گفته بود که هوش مصنوعی خیلیییی اشتباهات داره بناب ...

موفق باشی

راضی هستی از رشته ات؟

محیط کلاسش بیشتر پسر هستن یا دختر؟ چون من بیشتر ترجیح میدم دختر های کلاس بیشتر باشن :)

واقعا نمیشه حسابدارب رو دادهوش مصنوعی اون احمقی ک این حرفارو زده کار عملی انجام ندادهنمیدونه توی دنی ...

دقیقا به این نکته توجه نکرده بودم بعدشم هنوز تو خارج اینطوری نشده دیگه تا بخواد برسه به ایران خیلی طول میکشه