2777
2789
عنوان

عمل بینی

95 بازدید | 5 پست

یه سوالی داشتم من سه هفته از عمل بینیم میگذره چند روز پیش داشتم کمدمو مرتب میکردم حواسم نبود که نوک بینیم با شدت متوسط رو به زیادی مستقیم خورد رو دراور چوبی خون ریزی اینا اصلا نداشتم فقط همون لحظه تنفسم یه جوری شد سمت راستم انگار داخلش تنگتر شد و حس گوشت اضافه دارم داخل بینیم، دو روز گذشته یه خرده بهتر شده با اون خانم منشیم تماس گرفتم گفت اگه خون ریزی نداشتی اصلا نگران نباش، ولی نمیدونم چیکار کنم شما تجربه مشابه ندارین؟ بینیم خراب نمیشه با بعدا نیاز به ترمیم پیدا کنم؟ به اقای دکترم پیام دادم ندیدن هنوز، بخدا دارم دیونه میشم ممنون میشم تجربه ی مشابهی دارین بگید چیکار کنم

ورم کرد که حس گرفتگی داخلی داشتینترس چیزی نمیشه

میترسم کج و کوله بشه یکی گفته بود کارس به ترمیم رسیده بود، شما هم عمل کردین؟ ضربه خورده بود بینیتون؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگران نباش با یکبار ضربه هیچی نمیشه

بدتر ازین سرم اومده بود اما چیزی نشد

اون گوشت اضافه ایی که حس میکنی شاید ورم باشه ، بهتره دکتر ببینه ، امکان داره گوشت اصافه باشه که بخاطر واکنش بدنت به جراحی و بخیه باشه و ربطی به ضربه نداره ، که پزشک میدونه چیکار کنه

مراقبتات جدی بگیر و ازبن به بعد بیشتر احتیاط کن

به نام خداوندی که مرا دوست دارد درحالیکه از من بی نیاز است 😌

من دوماهه عمل کردم وقتی ۳۹ روزم بود ضربه خورد سریع بینی و صورتم ورمش بیشتر شد و درد گرفت فرداش رفتم پیش دکتر گفت چیزی نیست منم یه شبانه روز کامل استراحت کردم ورم رفت

نگران نباش با یکبار ضربه هیچی نمیشهبدتر ازین سرم اومده بود اما چیزی نشداون گوشت اضافه ایی که حس میکن ...

اره یه هفته دیگه میرم پیش دکترم، الان تنفسم بهتر شده ولی یه طرفش سوت میکشه، شما هم اینطوری بودین؟ طبیعیه؟

اره یه هفته دیگه میرم پیش دکترم، الان تنفسم بهتر شده ولی یه طرفش سوت میکشه، شما هم اینطوری بودین؟ طب ...

سوت میکشه ؟ ینی وقتی هوا رو از بینیت خارج میکنی صدای سوت میاد و هوا سخت خارج میشه ؟

یادمه یکبار پسرکوچولوم یجوری با کله رفت تو بینیم ، یجوری چشمم سیاهی رفت که اشکام برای خودش سرازیر شدن اما این شکلی نشد

به نام خداوندی که مرا دوست دارد درحالیکه از من بی نیاز است 😌