2777
2789
عنوان

پیام بانک

31 بازدید | 10 پست

سلام من صب رفتم بانک شمارمو تغییردادم بعد رمز پویاروهم فعال کردم بعد میگه چهار رقم اخر شماره کارت رو بفرس ب شماره ...میفرستم فعال نمیشه اصلا پیامی نمیاد چیکارکنم؟

یکیم گف باید نام کاربری رمزعبور همراه بانکتوهم باید تغییربدی چطوره کسی بلده؟

واسه من که از این دردسر ها نداشت رفتم عابربانک شمارم رو زدم فعال شد

بانک مهرایرانو تغییردادم اونم راحت بود ولی ملت اینطور شد شمارمو زد ازخودپرداز فعال کردم بعد ک میگه چهاررقم اخرو بفرس فعال نمیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بانک مهرایرانو تغییردادم اونم راحت بود ولی ملت اینطور شد شمارمو زد ازخودپرداز فعال کردم بعد ک میگه چ ...

ملت رو از داخل بانک فعال کن

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

بانک ملت شماره موبایلت عوض میشه باید دوباره رمز همراه بانک بگیری. اون پیامک چهار رقمم که اومده یعنی ...

رمز ونام کاربری همراه بانک رو خود بانک باید تغییر بده ؟یاخودم میتونم

ببین بانک شماره رو تغییر داد بعد خودپرداز رمز پویاروهم فعال کردم بعد پیام اومد ک چهاررقم اخر کارتو بفرس ب این شماره میفرستم هیچی نمیاد

رمز ونام کاربری همراه بانک رو خود بانک باید تغییر بده ؟یاخودم میتونم ببین بانک شماره رو تغییر داد بع ...

عزیزم لازمم نیست چیزی بفرستی اون پیامک یعنی رمز پویات فعاله الان یک خرید اینترنتی بکن رمز پویا برات ارسال میشه واسه همراه بانکم نرم افزارتو پاک کن بعد دوباره نصب کن برو از بلنک دوباره رمز عبور بگیر.

.