2777
2789
عنوان

حالم بده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 41 پست
🤣🤣🤣🤣🦦🦦🦦مهم اینه پسر خوشگله اشپزی بلده ان شاء الله 🤣🤣الانم در حال عملیات مافیایی اش هستش🤣🤣 ...

بزار برم از پسر خوشگله یک خودم بپرسم ببینم آشپزیش چطوره 😭🤣🤣😭

ماشالا سلطان 🤣🤣

دعا کنید بهش برسم:)🥺🎀

بزار برم از پسر خوشگله یک خودم بپرسم ببینم آشپزیش چطوره 😭🤣🤣😭ماشالا سلطان 🤣🤣

اره بپرسس🤣🤣😭

برا من فعلا داره معامله اسلحه میکنه حوصلشو ندارم امیدوارم حالا حالا ها پیداش نشه سینگلی و کیف حال 💅

وی تا اخر عمر سینگل خواهد ماند چون حوصله پسر جماعت نداره🤣🤣🤣

جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره بپرسس🤣🤣😭برا من فعلا داره معامله اسلحه میکنه حوصلشو ندارم امیدوارم حالا حالا ها پیداش نشه سی ...

🗿🚬😂

من مثل تو بودم ، قاتل همه پسرا بودم 🔫🔫🔫🤣

به وقتش یه جوری عاشق میشی خودتم نمیفهمی از کجا خوردی 🤣🤣

🗿🚬😂من مثل تو بودم ، قاتل همه پسرا بودم 🔫🔫🔫🤣به وقتش یه جوری عاشق میشی خودتم نمیفهمی از کجا خور ...

وایی 🤣🤣

من البته عاشق شدم منتهی خیانت کردم اونم کرد گردن نمیگیره الان منو🤣🤣🤣

اقایی من ایشونن :@تریپتامین

سیسی بهش بگو چه دختر نازیم برگردم سر خونه زندگیم 🥺🤣🤣

جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂

وایی 🤣🤣من البته عاشق شدم منتهی خیانت کردم اونم کرد گردن نمیگیره الان منو🤣🤣🤣 اقایی من ایشونن :@ت ...

ایشششش🗿🚬🔪

آقایی منم آنا بود ، البته آنا نه ، نامش او اصغر بود و من کوکب 😭🤣

بهش خیانت کردم با یه کاربر دیگه🤣🤣

@دایم_التعلیق

سیسی بیام وساطت کنم یا نه ؟

ایشششش🗿🚬🔪آقایی منم آنا بود ، البته آنا نه ، نامش او اصغر بود و من کوکب 😭🤣 بهش خیانت کردم با یه ...

وایی سریال ترکی ایم 🤣🤣🤣انا دختر من بود که پس عروسمی تو🤣🤣

انا تعلیقه بچه🥺💔

وایی سریال ترکی ایم 🤣🤣🤣انا دختر من بود که پس عروسمی تو🤣🤣انا تعلیقه بچه🥺💔

آره بخدا 🥲🤣

عههههه وااااا ، مادرشوهر بازی در بیاری رگ سلیطه بودنم میزنه بالا هااااا گفته باشم🤨😒🔪

ای بابا🥲💔

اونم با زن همسایه بهم خیانت کرد 😭🤣

من واقعا شکه شدم در جریان ارتباطات دخترم نبودم حتما رسیدگی میکنم به جفتتون🤣🤣🤣

یا ابلفضضضضضض 😭🤣

💔🤝😭😂

@__امی

چته همش درخواست میدی ، خسته نشدی ؟

کل سایت از دستت عاصی شدن 😑

@niniyar عزیزم خسته نباشی ❤️

ببخشید میشه ایشون رو تعلیق کنید ؟

تو سایت برای همه ی افراد مزاحمت ایجاد کردن ولی رسیدگی نمیکنید