بعد از اون سردرد و سرگیجه به بدی گرفتم ، درس هم دارم ، کلاس زبان هم باید برم ، قرص درد خوردم ولی هنوز خوب نشدم ، بیاین کمکم ببینم چه کنم ، چی بخورم بهتر بشم
بزار برم از پسر خوشگله یک خودم بپرسم ببینم آشپزیش چطوره 😭🤣🤣😭ماشالا سلطان 🤣🤣
اره بپرسس🤣🤣😭
برا من فعلا داره معامله اسلحه میکنه حوصلشو ندارم امیدوارم حالا حالا ها پیداش نشه سینگلی و کیف حال 💅
وی تا اخر عمر سینگل خواهد ماند چون حوصله پسر جماعت نداره🤣🤣🤣
جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
سیسی بهش بگو چه دختر نازیم برگردم سر خونه زندگیم 🥺🤣🤣
جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂
ایشششش🗿🚬🔪آقایی منم آنا بود ، البته آنا نه ، نامش او اصغر بود و من کوکب 😭🤣 بهش خیانت کردم با یه ...
وایی سریال ترکی ایم 🤣🤣🤣انا دختر من بود که پس عروسمی تو🤣🤣
انا تعلیقه بچه🥺💔
من واقعا شکه شدم در جریان ارتباطات دخترم نبودم حتما رسیدگی میکنم به جفتتون🤣🤣🤣