2777
2789
عنوان

حالم بده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 40 پست
🤣🤣🤣🤣🦦🦦🦦مهم اینه پسر خوشگله اشپزی بلده ان شاء الله 🤣🤣الانم در حال عملیات مافیایی اش هستش🤣🤣 ...

بزار برم از پسر خوشگله یک خودم بپرسم ببینم آشپزیش چطوره 😭🤣🤣😭

ماشالا سلطان 🤣🤣

ذوق قلب کوچک منی.......M🤍🎀️

بزار برم از پسر خوشگله یک خودم بپرسم ببینم آشپزیش چطوره 😭🤣🤣😭ماشالا سلطان 🤣🤣

اره بپرسس🤣🤣😭

برا من فعلا داره معامله اسلحه میکنه حوصلشو ندارم امیدوارم حالا حالا ها پیداش نشه سینگلی و کیف حال 💅

وی تا اخر عمر سینگل خواهد ماند چون حوصله پسر جماعت نداره🤣🤣🤣

جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بپرسس🤣🤣😭برا من فعلا داره معامله اسلحه میکنه حوصلشو ندارم امیدوارم حالا حالا ها پیداش نشه سی ...

🗿🚬😂

من مثل تو بودم ، قاتل همه پسرا بودم 🔫🔫🔫🤣

به وقتش یه جوری عاشق میشی خودتم نمیفهمی از کجا خوردی 🤣🤣

🗿🚬😂من مثل تو بودم ، قاتل همه پسرا بودم 🔫🔫🔫🤣به وقتش یه جوری عاشق میشی خودتم نمیفهمی از کجا خور ...

وایی 🤣🤣

من البته عاشق شدم منتهی خیانت کردم اونم کرد گردن نمیگیره الان منو🤣🤣🤣

اقایی من ایشونن :@تریپتامین

سیسی بهش بگو چه دختر نازیم برگردم سر خونه زندگیم 🥺🤣🤣

جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂

وایی 🤣🤣من البته عاشق شدم منتهی خیانت کردم اونم کرد گردن نمیگیره الان منو🤣🤣🤣 اقایی من ایشونن :@ت ...

ایشششش🗿🚬🔪

آقایی منم آنا بود ، البته آنا نه ، نامش او اصغر بود و من کوکب 😭🤣

بهش خیانت کردم با یه کاربر دیگه🤣🤣

@دایم_التعلیق

سیسی بیام وساطت کنم یا نه ؟

ایشششش🗿🚬🔪آقایی منم آنا بود ، البته آنا نه ، نامش او اصغر بود و من کوکب 😭🤣 بهش خیانت کردم با یه ...

وایی سریال ترکی ایم 🤣🤣🤣انا دختر من بود که پس عروسمی تو🤣🤣

انا تعلیقه بچه🥺💔

وایی سریال ترکی ایم 🤣🤣🤣انا دختر من بود که پس عروسمی تو🤣🤣انا تعلیقه بچه🥺💔

آره بخدا 🥲🤣

عههههه وااااا ، مادرشوهر بازی در بیاری رگ سلیطه بودنم میزنه بالا هااااا گفته باشم🤨😒🔪

ای بابا🥲💔

اونم با زن همسایه بهم خیانت کرد 😭🤣

من واقعا شکه شدم در جریان ارتباطات دخترم نبودم حتما رسیدگی میکنم به جفتتون🤣🤣🤣

یا ابلفضضضضضض 😭🤣

💔🤝😭😂