2777
2789

گلم من ریاضی انتخاب کردم

می شه یکم از تجربیات ات برام بگی؟

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم من ریاضی انتخاب کردممی شه یکم از تجربیات ات برام بگی؟

ریاضی رو اگه علاقه داشته باشی مسیرت قشنگ میشه

ببین برا رشته ی ریاضی تو باید بخونی واسه دانشگاه های تاپ

از تابستون دهم به یازدهم اشتراک الماس ماز رو بخر و ویدیو های درسای تخصصی شون رو ببین و خیلی وحشیانه تست حل کن

ریاضی رو اگه علاقه داشته باشی مسیرت قشنگ میشه ببین برا رشته ی ریاضی تو باید بخونی واسه دانشگاه های ت ...

گلم یه سوال

دارم می رم دهم

به نظرت چه دوره ای بخرم از ۰ توضیح بدن و مفهومی؟

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا

گلم یه سوالدارم می رم دهمبه نظرت چه دوره ای بخرم از ۰ توضیح بدن و مفهومی؟

دهم خیلی آسونه

من خودم دهم پیشخوانی نکردم و با معلمای مدرسه پیش رفتم فقط برای ریاضیش کلاس خصوصی رفتم اونم در حد رفع اشکال

معدلم شد ۱۹/۸۰

میگم دهم کلا آسونه ولی شل نگیر و پایت رو قوی کن که تابستون دهم ب یازدهم کلا وقتتو بذاری روی یازدهم نه اینکه درگیر جمع بندی دهمت باشی

اگه میخوای میتونی از الان یذره فیزیک و شیمی رو بخونی که توی سال تحصیلی راحت تر باشی

دهم خیلی آسونه من خودم دهم پیشخوانی نکردم و با معلمای مدرسه پیش رفتم فقط برای ریاضیش کلاس خصوصی رفتم ...

خدایی؟

دهم راحته؟

گلم یه سوالدارم می رم دهمبه نظرت چه دوره ای بخرم از ۰ توضیح بدن و مفهومی؟

سال دهمت مشاور اصلااا نگیر چون فقط حروم کردن پول و گمراه کردن خودته

همکلاسیای دهم من اونایی که مشاور داشتن همشون ضعیف بودن و همیشه از درسای مدرسه عقب بودن

مدرسه ای که میری چیه شهرتون کجاست

مدرسه دولتی

تهران

از سطح دبیرا اطلاع داری ؟ خوبن؟

نه حقیقتش

فکر نکنم