2777
2789

من۲۴ روزه

به شدت پشیمونم دردش خیلی زیاده موی خیلی زیادیم بر میادن موهات کم میشه همه همینن همه پشیمونن با اینکه من فقط دم ابروم بود و خودمم ابرو داشتم و حتی روش جراحی هم نبود و تار به تار برداشتم

بعد یه مدتم سیخ میشن

اونایی که اومده بودن روش جراحی پوست سرشون رو میکندن کل پش و گردنشون خونی میشد گوشت سرشون نمایان بود😭😭😭😭😭😭😭😭نمیذاشتن آینه دست بگیرن تا خودشونو تو اون حال نبینن بعد از بخیه زدن اینه میدادن دستشون امپول بی حسیم حسابی درد داره تااازه بعدشم امکان داره ابرو بریزه و دیگه در نیاد و باز مجبور به ترمیم و رفتن دوباره به این مراحل بشی😭😭😭😭😭😭😭

خوشگلترین دختر بور☀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من۲۴ روزهبه شدت پشیمونم دردش خیلی زیاده موی خیلی زیادیم بر میادن موهات کم میشه همه همینن همه پشیمونن ...

اونجا چیزی را چک میکنن یانه مثلا قندی فشااری چیزی

من یه ردیف پوست سرم برداشتن ،الان خیلی راضیم ،سه ساله

اون مدلی که دونه دونه مو را از سر میگیرن ،ابرو بعدش سیخ میشه

خوب دکتر هم بستگی داره چقدر به کارش وارد باشه وموقع کاشت مو را درست حالت خوابش روی صورت بزاره

واییییی تو ک منو ترسوندی ینی انقد بده؟

😭😭😭😭😭😭تا مدتها پشت سرت درد میکنه اگه سابقه میگرن هم داشته باشی بدتر

کلینیکا اجازه نمیدن حین جراحی برای مشاوره بری چرا؟چون به محض اینکه ادم بره تو پشیمون میشه وقتی حین کارو ببینه😭😭😭😭😭😭کاش برگردم عقب و اینهمه زجر و تحمل نکنم و موهای نازنینم برگردن

خوشگلترین دختر بور☀️