2777
2789
تا تاخیر نداشته باشی نمیتونی ب بارداری شک کنی، من چقدر خودمو سر علائم اذیت کردم، من ماه ششم باردار ش ...

منم هرماه علائم داشتم گفتم این ماه حتما باردارم اما پری تشریف اورد😭حتی دوماه پیش بی بی چک هاله انداخت اما فرداش پریود شدم

اون ماه ک باردار شدین قرص مصرف میکردین؟؟علائم چی داشتین روزای موعد؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم هرماه علائم داشتم گفتم این ماه حتما باردارم اما پری تشریف اورد😭حتی دوماه پیش بی بی چک هاله اندا ...

اره میدونم خودمم همینطور بودم

همون ماهی ک امپول اچ سی جی زدم باردار شدم، از یه هفته قبل موعد دردا و علائم پریود اومد منم گفتم خب این ماهم هیچی، بازم طاقت نیاوردم یروز بعد موعد بیبی چک زدم هاله انداخت، پس فرداش دوباره زدم مثبت پرنگ شد، فرداش رفتم ازمایش و مثبت شد دیگه

اره میدونم خودمم همینطور بودمهمون ماهی ک امپول اچ سی جی زدم باردار شدم، از یه هفته قبل موعد دردا و ع ...

اهاا منم اگه این ماه پریود بشم میزم حتما کلومیفن و امپول دکتر برام بنویسه هرجور شده خیلی دارم اذیت میشم هرماه میخوره توی ذوقم

اره میدونم خودمم همینطور بودمهمون ماهی ک امپول اچ سی جی زدم باردار شدم، از یه هفته قبل موعد دردا و ع ...

امپولش مگه چجوریه که میگن خیلی درد داره؟؟ واقعا همین طوری بود!!!

امپولش مگه چجوریه که میگن خیلی درد داره؟؟ واقعا همین طوری بود!!!

نه عزیزم چ دردی ؟ من نمیدونم چرا بعضیا دوس دارن انقدر جو بدن !!! امپوله دیگه مثل بقیه امپولا، فقط هزینش یکم بالاتره، ولی خیلی خوبه خداییش اکثرا با همین امپول باردار میشن

نه عزیزم چ دردی ؟ من نمیدونم چرا بعضیا دوس دارن انقدر جو بدن !!! امپوله دیگه مثل بقیه امپولا، فقط هز ...

اهاا چون چندنفر از نی نی سایتا دیدم گفتن خیلی درد داره اینا گفتم مگه چجوری امپول که میگن

هزینه اش چقدر هست عزیزم؟؟؟

اهاا چون چندنفر از نی نی سایتا دیدم گفتن خیلی درد داره اینا گفتم مگه چجوری امپول که میگنهزینه اش چقد ...

نه من ک دردی حس نکردم والا مثل بقیه امپولا بود

عزیزم من دکتری ک میرفتم فقط و فقط ب داروهای های خارجی اعتقاد داشت، اصلا ایرانی تجویز نمیکرد، همون زمانم ک امپولو برام نوشت خودش ادرس یه داروخونه داد و گفت فقط از اینجا میری تهیه میکنی، سال ۴۰۱ بود، ۱ و خورده شد

نه من ک دردی حس نکردم والا مثل بقیه امپولا بودعزیزم من دکتری ک میرفتم فقط و فقط ب داروهای های خارجی ...

اهااا وقتی بهتر جواب میگیری باردار میشی اشکال نداره عزیزم