گلشادونه مدیر استارتر عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 4210 عنوان تجربیا بیاین 32 بازدید | 5 پست تجربی خیلی سخته ؟؟؟؟ سختیش در چه حده 🎀🎀 این کاربری به من واگذار شده و تاپیک های ۱۴۰۵ مال منه قبلش مال من نیست ( مال دوستم بودههههه) 1405/06/03 | 13:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
wolke عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 12420 عزیزم الان من بیام بهت بگم خیلی خیلی سخته چه فرقی به حالت میکنه؟ به خاطر حرف من دست از رویاهات میکشی؟ مسخره نیست؟
گلشادونه مدیر استارتر عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 4210 عزیزم الان من بیام بهت بگم خیلی خیلی سخته چه فرقی به حالت میکنه؟ به خاطر حرف من دست از رویاهات میکشی ... وا چه کسی دست از رویاهاش کشید فعلا هدفی برای شغل ندارم دارم راجب رشته ها تحقیق میکنم چون صرفا دستم تو تجربی بازتره ... ولی هدفم دندون و اینا نیست 🎀🎀 این کاربری به من واگذار شده و تاپیک های ۱۴۰۵ مال منه قبلش مال من نیست ( مال دوستم بودههههه)
wolke عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 12420 وا چه کسی دست از رویاهاش کشید فعلا هدفی برای شغل ندارم دارم راجب رشته ها تحقیق میکنم چون صرفا دستم ت ... اینو نگفتم بهت بربخورهحرف بدی بهت نزدمدارم میگم دنبال سختی آسونی نباش😑هر رشته ای سختی آسونی خودشو داره
گلشادونه مدیر استارتر عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 4210 اینو نگفتم بهت بربخورهحرف بدی بهت نزدمدارم میگم دنبال سختی آسونی نباش😑هر رشته ای سختی آسونی خودشو د ... عزیزم بر نخورد 🌹دنبال سختی آسونی نیست اگه بودم میرفتم هنرستان صرفا پرسیدم چون خیلیا میگن تجربی سخته و غول ازش ساختن ولی با تلاش همه چی ممکنه 🎀🎀 این کاربری به من واگذار شده و تاپیک های ۱۴۰۵ مال منه قبلش مال من نیست ( مال دوستم بودههههه)