2777
2789
عنوان

قانون جذب

55 بازدید | 11 پست

چرا من به هرچی فکر میکنم نمیشه مگه قانون جذب این و نمیگه هرچی به اون چیز فکر کنید اتفاق میفته من علاوه بر فکر تلاشم میکنم اما نمیشه

وقتی فکر نمیکنم و برام مهم نباشه و درسکوت اون کار و میکنم بهتره

واقعا برام سوال چرا؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شما با هرچیزی هرفرکانس باشید اونو جذب میکنید برای مثال شما پول میخوای تو فکرت اما میری مغازه خرید میکنی وقتی داری کارت میکشی میگی چقدر گرونه و به زور کارت میکشی این یعنی تو با خواستت هم فرکانس نیستی

مورد بعد باوره، باید باور داشته باشی که چیزی که دوست داری اتفاق میفته

مورد بعدی قانون رها سازیه کع خیلی مهمه، وقتی خواسته ای داری نباید بهش بچسبی باید رها کنی تا بیاد سمتت

چسبیدن به یک خواسته و 24 ساعته بهش فکر کردن اونو به سمتت نمیاره

رازش گل نیلوفر در دل تاریکیه 369💜🪷🪄ودر قلمرو اون نتوان ورود کرد مگر کودک بود💙ودر قلمرو اون نتوان ورود کرد مگر کور و کر و لال بود🩵و صبوریه گل نیلوفر در مرداب که سرباز کرد در سختی ها اما زیباترین بود💚 ای عشق...حال که مرا خوانده ای راه نشانم بده💛 عشق جاریست حتی در لحظات تاریکی و تیرگی زندگی🧡مکتب در سایه رو دنبال کن تا به منبع عشق وصل شی 🪷👈تلگرام :Dar_saye، روبیکا(ادمین):dar_sayeh369❤️

راستش احساسم هم میگه میتونم

خودت بهتر میدونی دیگه قانون جذب ۳ مرحله داده .فکر کردن و شفاف تجسم کردنش

احساس قوی داشتن که اون چیز رو داری .

و این که رها سازی

حتما باید رها کنی تا بهت برگرده وقتی مدام منتظری انگار داری القا میکنی که مطمئن نیستی بهت میرسه یا نه .

پس رها کن و مطمئن باش در زمانش بهت میرسه

من خیلی خوشبختم❤️❤️❤️🩷🩷🩷🩷

یعنی فقط یبار بهش فکر کنم بعدم رها؟

مثلا صبح که از خواب بیدار میشی با خودت تکرار کن که به فلان خواستم میرسم با جملات تاکیدی مثبت و بعدش دیگه رهاش کن

مثلا ظهر یادت اومد خودتو سرگرم چیزای دیگه کن هر بار که ذهنت گف چرا نمیرسی چرا نمیشع به خودت بگو من باور دارم خواسته من تو راهه، کائنات اونو شنیدن و به زودی به دستم میرسه

منظور اینکه هی نگو چرا نشد چرا جذب نکردم چرا نمیاد خواستم، اطمینان داشته باشه که دیر یا زود خواستت محقق میشع

رازش گل نیلوفر در دل تاریکیه 369💜🪷🪄ودر قلمرو اون نتوان ورود کرد مگر کودک بود💙ودر قلمرو اون نتوان ورود کرد مگر کور و کر و لال بود🩵و صبوریه گل نیلوفر در مرداب که سرباز کرد در سختی ها اما زیباترین بود💚 ای عشق...حال که مرا خوانده ای راه نشانم بده💛 عشق جاریست حتی در لحظات تاریکی و تیرگی زندگی🧡مکتب در سایه رو دنبال کن تا به منبع عشق وصل شی 🪷👈تلگرام :Dar_saye، روبیکا(ادمین):dar_sayeh369❤️