2777
2789
عنوان

شمال چی داره

366 بازدید | 35 پست

بهترین اب و هوای ایران برای مناطق کوهستانی جنگلیه ، مثلا لرستان چون ابشارها و دریاچه های زیادی داره مناطق بکر هست همه چیزش طبیعی و عالیه آب و هواشم درجه یک ، بعدش جنگل های ارسباران اذربایجان هست بهترین منطقه برای گردشگری در جنگل ، بعدش اگه منطقه ای صاف و تمیز میخای برو سمت کویر تو سمت خراسان جنوبی و کاشان و .. ، اب و هوای خنک میخای اردبیل هم سرسبزه هم خنک ، بین این همه طبیعت تنها جایی که انتخاب من نیست اب و هوای شماله مخصوصا سمت استان گیلان چون به شدت هواش مرطوبه و ارتفاعش کمه اکسیژن کمه بدن آسیب میبینه دریا هم بخام دریای جنوب خوبه هم رنگش آبیه هم بوی بد نمیده ولی دریا خزر رنگش رنگ خاکه سواحلش هم که مهمان ها میان همیشه پره از اشغال

(( اینو برای کاربری نوشتم که میگفت شمالی ام ریپلی زد اونقدر پول داریم میام جد و ابادتو میخرم بعد گفت ما همه پوست سفید هستیم قد بلند و بلوری ))

حالا خوبه یه کسی که استان گلستانه این حرفو بزنه قبول میکنیم چون ترکمن ها ژنتیکا قد بلند و سفید پوست هستن فکر کرده ندیدیم پوستشون سبزه هست و قدشون بالاتر از ۱۶۵ نمیره چه آقاشون چه خانومشون ....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شما به دل نگیرین ناراحت نشین پیش میاد اینجور بحث ها بین افراد

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

اینقدر شمال بدی داره پس لطفا کمتر بیابن چهارفصل از دست مسافرا زندگی نداریم

اون قدیما بود الان دیگه کم کم مردم آگاه میشن برای مسافرت پخش میشن میرن جاهای دیگه

میدونی چرا قبلا زیاد میومدن؟ چون زیاد رسانه و آگاهی نبود فقط تو فیلمای سینمای خانگی میدیدن که پولدارا اخر هفته میرن شمال

فکر میکردن بهشت همونجاست

الان دیگه نه

متوجه نمیشم

همه جای ایران زیبایی های خودشو داره

هر جای ایران هم مردمان زیبایی داره

امکان داشت من این شهر بدنیا نمیومدم یه شهر دیگه بدنیا میومدم

دلیل این چیزایی که میگن: شهر ما فلانه و بهمانه رو نمیفهمم