2777
2789
عنوان

نامزدم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 69 پست
گیر نکردی خودتو بدبخت نکن. چرا باید تو این سن زن مرد مطلقه بشی ۱۶ سال بزرگتر مار نداره هیچی نداره کل ...

خب من تاحالا چندبار بهش گقتم نه

ولی میاد حرفای عاشقانه میزنه یا حرف های منطقی قانع اممیکنه

دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻

بهش بگی بله هم زندگیت خوب نمیشه، هیچ تعهدی بهش نداری خودتو بدبخت نکن

میدونه کلا اشتباهه ولی نمیتونم بیام بیرون

دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تمومش کن بلاکش کن و تمام

بهش گفتم انشالله خوشبخت بشی

اونم گفت یا علی

اما میدونم باز دوباره برمیگرده قانعم میکنه

بهش گفتم انشالله خوشبخت بشیاونم گفت یا علیاما میدونم باز دوباره برمیگرده قانعم میکنه

بلاکش کن به خودت قول بده به خاطر ایندت جوابشو ندی اصلا خطتو عوض کن. خودت میخوای قانع شی وگرنه یه کلام بگو نه سنت به من میخوره نه شرایطت تموم شد و رفت

بلاکش کن به خودت قول بده به خاطر ایندت جوابشو ندی اصلا خطتو عوض کن. خودت میخوای قانع شی وگرنه یه کلا ...

بلاک میکنم

اما با مامانمم ارتباط دارع

ب من نگه ب اون میگه

آخرش میترسم اشتباه کرده باشم

بلاک میکنماما با مامانمم ارتباط دارعب من نگه ب اون میگهآخرش میترسم اشتباه کرده باشم

😑 سنش به مامانت میخوره شاید میخاد مخ اونم بزنه بهش بگو جوابشو نده من نمیخام ادامه بدم اگه داد که دیگه به خودش شک کن

😑 سنش به مامانت میخوره شاید میخاد مخ اونم بزنه بهش بگو جوابشو نده من نمیخام ادامه بدم اگه داد که دی ...

مامانم سه سال ازش بزرگ تره😑😂

اما نه دیگه اینطوری ام نیستخدایی پسر خوبی بود

بهش گفتم گفت نه دیگه خودمم از اخلاقش خوشم نیومد

ببین میگما شما از تمام جزئیات رابطه که خبر نداری

شاید اصن من مقصرم اگه من مقصر بودمکلا چی؟ بهش امید الکی دادم🥲

وای عذاب وجدان دارم کاش هیچ وقت بهش ابراز علاقه نمیکردم

مامانم سه سال ازش بزرگ تره😑😂اما نه دیگه اینطوری ام نیستخدایی پسر خوبی بودبهش گفتم گفت نه دیگه خودم ...

ادم عجیبی هستی امید یعنی چی اون اصلا شرایطش به تو نمیخوره ولش کن اصرار داری خودتو بدبخت کنی

ادم عجیبی هستی امید یعنی چی اون اصلا شرایطش به تو نمیخوره ولش کن اصرار داری خودتو بدبخت کنی

فیلم گرفت از اینکه همه عکسامو پاک کرده فرستاد

منم بلاکش کردم

امیدوارم هیچ وقت دیگه برنگرده یا اگه اصرار کنه من قاطع بتونمبگم نه