2777
2789
این چه لفظ بدیِ یاد گرفتین چون قدتون کوتاه یا متوسط هست به قد بلندا میگین دراز ، واقعا نهایت بی سواد ...

وااای چه عالی🧿

قد بلند تا زمانی زیباست که رو فرم باشید

مراقب باش تپلی نشی خانم باربی❤️

اقایان سایت از چشم من افغانیهای هول هستند که حتی قابل مقایسه با خاک کف کفش همسرم نیستند..وقتی یک شیر کنارت باشد هرگز توجهی به کفتار نخواهی کرد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییییییییییی خوشبخت باشینننن🥲🥹خوشبحالتون واقعا الان من از کنار هر پسری رد میشم بلنده منم🤣😂

نه بابا چخبره پسرا دیگه از ۱۶۸ ک پایینتر نیستن

اعتماد ب نفس نداری فقط وگرنه قدت عالیه

من قدمو خیلی دوس دارم شوهرمم میگه برای خانوما این قد خیلی خوبه

زخم ها زد راه بر جانم ولی.... زخم عشق آورده تا کویت مرا❤️✨️

این چه لفظ بدیِ یاد گرفتین چون قدتون کوتاه یا متوسط هست به قد بلندا میگین دراز ، واقعا نهایت بی سواد ...

واییییییییییی شما واقعا خیلییی زوج قشنگی هستیددددد دوتا ید بلند کنار هممممممم ذوقققققققق✨️🥹

وااای چه عالی🧿قد بلند تا زمانی زیباست که رو فرم باشیدمراقب باش تپلی نشی خانم باربی❤️

قربونت برم مهربون 😍

بعد ازدواج و بعد بارداری کلی وزن کم کردم و از ۷۲ کیلو رسیدم به ۵۹ و خیییلی لاغرشدم ولی دوباره با پر خوری و ورزش در خانه رسیدم به ۷۲ کیلو کلا من هرچی میخورم چاق نمیشم مگر دیگه انقد بخورم تا بترکم 😁

نه بابا چخبره پسرا دیگه از ۱۶۸ ک پایینتر نیستن اعتماد ب نفس نداری فقط وگرنه قدت عالیه من قدمو خیلی د ...

اره اعتماد بنفسم بخاطر فامیل های گرامی صفره🫠

قربونت برم مهربون 😍بعد ازدواج و بعد بارداری کلی وزن کم کردم و از ۷۲ کیلو رسیدم به ۵۹ و خیییلی لاغرش ...

عالیه الان وزنت

لاغرتر نشو

رو همین وزن بمون❤️

اقایان سایت از چشم من افغانیهای هول هستند که حتی قابل مقایسه با خاک کف کفش همسرم نیستند..وقتی یک شیر کنارت باشد هرگز توجهی به کفتار نخواهی کرد!

من تمام دوران ابتدایی و راهنمایی جزو قدکوتاه های کلاس بودم دوران دبیرستان قد کشیدم الان ۱۶۸ ام

خودم ۱۶۰ ۱۶۱ هستم. دوست دارم دخترام ۱۶۵ اینطورا بشن😢

قد باباشون بلنده. ولی دخترم ک ۹ونیم سالش جزو اکثریت متوسط کلاسشون بود.

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

خودم ۱۶۰ ۱۶۱ هستم. دوست دارم دخترام ۱۶۵ اینطورا بشن😢قد باباشون بلنده. ولی دخترم ک ۹ونیم سالش جزو اک ...

تا زمان بلوغ مشخص نمیشه

زخم ها زد راه بر جانم ولی.... زخم عشق آورده تا کویت مرا❤️✨️