2777
2789
هم قد منیولی اصلا احساس بلندی ندارمبنظرم نرمال و ایده الخودم عاشق قد ۱۷۲ بودم

همه دوستام قد کوتاهن و پیش اونا بد دیده میشم ولی وقتی تنها میرم جایی خیلی احساس بهتری دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۱۷۰ قدمه ولی پاشنه دار نمیپوشم همیشه اسپرت و پاشنه تخت

خودت را بساز تا آدم امنی شوی .برای روزهایی که نمیشود به کسی پناه برد. باید از سمت خدا معجزه نازل بشودتا دلم باز دلم باز دلم دل بشود.

۱۷۰ عالی برا دختر مانکنی حساب میشه

لطفا به من نگین عزیزم و سیسی تنفر دارم همسر با وفا و مهربانم . اگر هزار با به دنیا بیایم باز تو را انتخاب میکنم . تو پاک بودی هستی و خواهی بود. حتی اگه صد سالت هم بشه مثل روز های اول زندگی تو را دوست دارم . تو در زیبایی بی مانندی تو در پاکی بی نظیری .تو بی نظیری .

منم ۱۶۸ ام خیلی نمیپوشم همیشه هم فک میکردم خیلی قد بلندم تا با یه مرد ۱۹۲ سانتی ازدواج کردم😂😂

درمقابل اون کوچولوام ۱۰۰ کیلو هم وزنشه

الان دیگه پاشنه بلند هم میپوشم خیلی راحت نیستم با کفش پاشنه دار ولی مهمونی عروسی باشه میپوشم

زخم ها زد راه بر جانم ولی.... زخم عشق آورده تا کویت مرا❤️✨️

همه دوستام قد کوتاهن و پیش اونا بد دیده میشم ولی وقتی تنها میرم جایی خیلی احساس بهتری دارم

بنظرم پیش اونا عالی دیده میشی

من که کنار کسی که از من بلندتره قرار میگیرم حس بدی بهم منتقل میشه

قدت رو دوست داشته باش

اقایان سایت از چشم من افغانیهای هول هستند که حتی قابل مقایسه با خاک کف کفش همسرم نیستند..وقتی یک شیر کنارت باشد هرگز توجهی به کفتار نخواهی کرد!

قدتون تو ۹و ۱۰ سالگی چند بوده؟؟؟

من تمام دوران ابتدایی و راهنمایی جزو قدکوتاه های کلاس بودم

دوران دبیرستان قد کشیدم الان ۱۶۸ ام

زخم ها زد راه بر جانم ولی.... زخم عشق آورده تا کویت مرا❤️✨️

این چه لفظ بدیِ یاد گرفتین چون قدتون کوتاه یا متوسط هست به قد بلندا میگین دراز ، واقعا نهایت بی سوادی و چیپ بودن بعضی هاست و اینکه چشم ندارن از خودشون بهتر رو تحمل کنن .

اسی عزیز من قدم ۱۸۲ هست و تا وقتی مجرد بودم کفش تخت یا همون پاشنه لواشکی میپوشیدم ولی بعد ازدواجم چون همسرمم ۱۹۶ هست منم کفش پاشنه ۵ سانت و سه سانت تو مراسما پا میکنم و کفش بیرونمم سه سانت هستن .

قد بلندا واقعا مانکن و زیبا هستن

منم ۱۶۸ ام خیلی نمیپوشم همیشه هم فک میکردم خیلی قد بلندم تا با یه مرد ۱۹۲ سانتی ازدواج کردم😂😂درمقا ...

واییییییییییی خوشبخت باشینننن🥲🥹

خوشبحالتون واقعا الان من از کنار هر پسری رد میشم بلنده منم🤣😂