ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
نرو پیشخوان عزیزم الکی ۷۰۰میگیرن هیچ کاری نمیکنن بزار تا ۵ شهریور احتمالا شارژ میشه
اره حالا صبر میکنم ببینم چی میشه
نه بابا یه تومن چیه که برم ۷٠٠ بدم
الان موجودی ما شش تومنه..تو باه که چک کردم نوشته شش تومن کالابرگ دوتومن هم سوتغذیه..بعد من دیشب که فروشگاه بودم یکم خرید کردم گفت موجودی کالابرگتون فقط دوتومنه..حالا اون دوتومن برای سو تغذیه بود فک کنم پس کالا برگمون چی شد..
پنج شهریور واریز میشهدهک های ۴ تا ۹دولت هم هنوز با مغازه ها تسویه نکرده، سوپرمارکت ها استقبال نمیکنن ...
اخه به خیلیا دادن انگار فقط یه عده موندن
دیگه بر اساس دهک نمیدن با کد ملی هست
حتی دهک های پایین ۴ هم شنیدم مونده