2777
2789
میری میگی کالابرگمون واریز نشده برات درخواست پیگیری میزنن

مرسی

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقن چک کردی موجودیتو

اره حالا یکی میگه ۵ ام میدن

ولی چه فایده یکی رو حدف کردن

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
نرو پیشخوان عزیزم الکی ۷۰۰میگیرن هیچ کاری نمیکنن بزار تا ۵ شهریور احتمالا شارژ میشه

اره حالا صبر میکنم ببینم چی میشه

نه بابا یه تومن چیه که برم ۷٠٠ بدم

الان موجودی ما شش تومنه..تو باه که چک کردم نوشته شش تومن کالابرگ دوتومن هم سوتغذیه..بعد من دیشب که فروشگاه بودم یکم خرید کردم گفت موجودی کالابرگتون فقط دوتومنه..حالا اون دوتومن برای سو تغذیه بود فک کنم پس کالا برگمون چی شد..

کالابرگ مارو ندادن😒اینم خوردن

پنج شهریور واریز میشه

دهک های ۴ تا ۹

دولت هم هنوز با مغازه ها تسویه نکرده، سوپرمارکت ها استقبال نمیکنن، جنس بدن دست مردم ۳ ماه بعد تسویه بدهی انجام بشه

کم کم دارن اینم به جور بازی در میارن جمع کنند

پنج شهریور واریز میشهدهک های ۴ تا ۹دولت هم هنوز با مغازه ها تسویه نکرده، سوپرمارکت ها استقبال نمیکنن ...

اخه به خیلیا دادن انگار فقط یه عده موندن

دیگه بر اساس دهک نمیدن با کد ملی هست

حتی دهک های پایین ۴ هم شنیدم مونده

اخه به خیلیا دادن انگار فقط یه عده موندندیگه بر اساس دهک نمیدن با کد ملی هستحتی دهک های پایین ۴ هم ش ...

کامیون مایلر دیدید ؟

ازین بنزهای نارنجی قدیمی جفت چرخ،

۲۸ تن خاک جا میگیره...

به ازای هر کدوم از افراد دولت به کامیون مایلر خاک بر سرشون با این مملکت داری