2777
2789
عنوان

دوراهی طلاق

78 بازدید | 11 پست

سلام من 22 سالمه از نظر ظاهر و خانواده موقعیت خوبی دارم 3 سال و نیمه که ازدواج کردم و یکساله که خونه ی خودمون هستیم همیشه من توی دعواهامون کوتاه میومدم وهمه چیزو درست کردم بعد ازدواجم متوجه خیانت شدم اما با جلسات خانوادگی و قول و قرار دیگه از همسرم خیانت ندیدم اما مشکلات زیاد دیگه ای داریم مثلا فهمیدم دست به زن داره و دوبار هم منو از خونه انداخت بیرون و خیلی پر توقع و خودشیفته اس، خاطرات خوب خیلی زیاد داریم اما اومدم خونه بابام و بابام میگه باید طلاق بگیری دوسش دارم و نمیدونم باید چیکار کنم میشه کمک کنین ؟ اصلا نمیتونم فراموش کنم خاطراتمون رو یک هفته گذشته و هروز انگار میمیرم و زنده میشم

اگه مبدونی درس نمیشه..ب حرف پدرت گوش کن

تا الان خیلی تلاش کردم همیشه صدمو براش گذاشتم حتی اخرین بار هایی که دعوا میکردیم بهش میگفتم دیگه صبرم تموم شده اما هر سری سر موضوعات مختلف با زدعوا راه میندازه ، چطور فراموشش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا الان خیلی تلاش کردم همیشه صدمو براش گذاشتم حتی اخرین بار هایی که دعوا میکردیم بهش میگفتم دیگه صبر ...

واسه فراموش کردن زمان لازمه گلم...اما بشین فک کن خوب ببین برگردی اگه کاراشو تکرارکنه دیگه رو نداری برگردی..ب اینم باید رسیدگی بشه ببین میتونه خودشو درس کنه که برگردی

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

ببین اگه واقعا شرایطشو داری این کارو بکن مثل من بچه نیاری بعد نتونی

بچه که ندارم اما واقعا تصمیم به طلاق خیلی سخته اون همه خاطره رو فراموش نمیتونم بکنم و اینکه به شدت احساساتی ام و میدونم خیلی داغون میشم

واسه فراموش کردن زمان لازمه گلم...اما بشین فک کن خوب ببین برگردی اگه کاراشو تکرارکنه دیگه رو نداری ب ...

الان یک هفته گذشته و هیچ تماس و پیامی بهم نداده و چون اخلاق های بچگانه زیادی داره داخل تلگرام منو بلاک کرده اما من داخل اینستا توی پیجش هستم و میبینم که اکسپلورش همش متن های دلتنگی و غمگینه

بچه که ندارم اما واقعا تصمیم به طلاق خیلی سخته اون همه خاطره رو فراموش نمیتونم بکنم و اینکه به شدت ا ...

خب پس ببین اخلاقش درست میشه بازم سعیتو بکن چنتا راه بیشتر نداری که یا درست میشه میمونی یا درست نمیشه با همون اخلاقش میسازی و میسوزی یا طلاق میگیری

الان یک هفته گذشته و هیچ تماس و پیامی بهم نداده و چون اخلاق های بچگانه زیادی داره داخل تلگرام منو بل ...

بعضی ازین مردا تا سن خریتشون هی بچه میمونن..اینا ادم بشو نیستن..من جات بودم ولش میکردم

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

خب پس ببین اخلاقش درست میشه بازم سعیتو بکن چنتا راه بیشتر نداری که یا درست میشه میمونی یا درست نمیشه ...

چجوری سعی کنم الان که باهاش در ارتباط نیستم و از طرفی پدرم و مادرم گفتن اصلا باهاش در ارتباط نباشم