2777
2789
عنوان

کدوم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 35 پست
منم میخوام ازدواج کنم با بابام قطع رابطه کنم 😁

پدر فرق داره با مادر

من بابام فرشته بود مامانم خودشیفته دورو هست مشاور گفت برو شهر دیگ ازدواجم گفت اگ شوهر کنی طرف تا بفهمه مادرت چجوریه ازت سواستفاده میکنه

مشاور آقا بود گفت من جنس مرد میشناسم تو خ بیچاره ای مادر بد داری

بنظرم همون اولی خوبه لااقل دغدغه مالی ندارم دیگ

دومی هم خوبه هردو شهر دورن از دست مامانم خلاص بشم چون مشاور گفت با هرکی ازدواج کردی خواهشا کوچکترین تماسی بین اون و مامانت نذار پیش بیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخوای زندگی کنی کلاه گذاشتن یعنی چی ...کلا طرز فکرت باید عوض بشه

شوهر سابقم سرم کلاه گذاشت البته گولش نخوردم ۳بار گیر داد بیا سفته هام امضا کن گفتم ن

باز گفت برام وام بگیر بااینک من کارمند نیستم خواهر خودش کارمنده

باز گفت خونتو بفروش بریم شهر من بخریم گفتم اصلا فرض کن من خونه ندارم (سهم ارثمه چشمش دنبال اون بود) اخرش گفت با پررویی

تو چرا گول نمیخوری پوزخند زد

ن همه مدلی هستن از پسر خونه تا بچه دارولی پسر خونه ها بی پولن بدرد نمیخورن یا افاده میانخودم مطلقه ا ...

بی پول الان با این شرایط واقعا ب درد نمیخوره

قبلا ی ده سال پیش بود آدم میگفت رشد میکنه ..

ولی الان ن

بچه هارو هم محبت کنی کم کم درست میشن

از الان غصه نخور

هر چی شد با شوهرت درمیون بزار

اتفاقای زندگی قبلی تو اصلا تعریف نکن پیشش

مشکلی با خواهر شوهر مادرشوهر شد اصلا وارد نشو هل بده سمت شوهر این تضمین شدس ب ی نفر گفتم اینو اول زندگیش هر وقت منو میبینه تشکر میکنه ب خاطر این توصیه

یکم رعایت کنی شوهرداری مثل خونه داری قلق میخواد

اولی اگه تو کار خونه هم کمک کنه خوبه، باید آمادگیشو داشته باشید تو سطح بالا مادری کنید دیگه

گزینه آخرم میتونه خوب باشه اگه برنامه ای واسه افزایش درآمد داشته باشه

ای سیب سرخ چرخ زنان در مسیر رود، یک شهر تا به من برسی عاشقت شده است...

شرایط خودت؟ازدواج فقط درامد نیست؟

خودم ارشد دارم اون اولی هم ارشد داره

من دوبار طلاق گرفتم هربار بخاطر دخالتای مامانم نمیزاره زندگی کنم الانم گفته حق نداری ازدواج کنی هرروز دارم گوشه خونه پیر میشم۳۹سالمه

خودش ۷۰سالشه میره مهمونی منو میگ نرو بیرون

تولد دعوت بودم نذاشت دعوا راه انداخت

اون اقای اولی زنش فوت کرده از مرد مطلقه میترسم شوهر دومم مطلقه بود کلاه بر.دار از آب دراومد فقط ۱سال زندگی کردیم همشم قهر بود و تهدید ب طلاق میکرد پول میخواست

از نظر چهره هم ب اولی میام سنم هم کوچکتر دیده میشم ب اون میام

فقط میترسم خانوادش دخالت کنن تو تربیت بچه ها یا اونارو علیه من پر کنن خودمم دلم بچه از خودم میخواد

یبار ی خانمی دیدم گفت ۱۰سال ۳تا دختر شوهرشو بزرگ کرد الان گفتن اینو طلاق بده

خانمه ازدواج دومش بود ی پسر داشت گفت شوهرم پسرم تو خونه راه نمیده ب بهانه ک با دخترام نامحرمی

میترسم بچه های اینم نمک نشناس بشن 😔

اولی اگه تو کار خونه هم کمک کنه خوبه، باید آمادگیشو داشته باشید تو سطح بالا مادری کنید دیگهگزینه آخر ...

اخری براش قبلا تاپیک زدم بچه ها گفتن این دروغگویه تو تهران کسی ۲۹تومن نمیگیره

و اینکه بهم گفت دلیل طلاقت چیه گفتم شوهرم بی پول بود من اشتباه کردم باید با درامد متوسط ازدواج کنم یهو گفت اگ بازم تو شرایط قبلا گیر کنی چی منظورش اینکه خودش مثل شوهر سابقم بی پول و خسیسه

اون بهش اطمینان ندارم و اینکه گفته بچه ها بزرگ بشن میارم پیش خودم

از منم گفته ی بچه بیشتر نمیخوام چون پول ندارم کلا بشن ۳تا

برای شغل هم میگ از صبح تا غروب سرکارم خسته میام باید بهم محبت کنی تو خونه باشی نری هی اینور اونور ولی درآمدش میگ ۲۹تومن

اولی اگه تو کار خونه هم کمک کنه خوبه، باید آمادگیشو داشته باشید تو سطح بالا مادری کنید دیگهگزینه آخر ...

اولی کمکی میگیره ولی کمک فک نکنم مگ با زبون نرم راضیش کنم چون دوشغله هست و اخر شب میاد

تو پتروشیمی شاغله

خودش شرایطش اینجوری ب واسطه گفته

من از لحاظ علاقه ب بچه ها خ خوبم ینی دوستم ۴تا بچه داره هربار میرم بچه هاش میان دورم بازی کنن دوستم دارن

ترسم از اینکه چون اسمم نامادریه بعدها اذیتم کنن

اخری براش قبلا تاپیک زدم بچه ها گفتن این دروغگویه تو تهران کسی ۲۹تومن نمیگیرهو اینکه بهم گفت دلیل طل ...

پس اینم حذفه

با این قوانین سختگیرانه ی یک طرفه ش

من از لحاظ علاقه ب بچه ها خ خوبم ینی دوستم ۴تا بچه داره هربار میرم بچه هاش میان دورم بازی کنن دوستم ...

ترستون به جاست ولی چون بچه ها کوچیکن شما رو میپذیرن، اگه پدرشون هم حامی شما باشه حتما موفق میشید

پس اینم حذفهبا این قوانین سختگیرانه ی یک طرفه ش

گفتم دوسال طرحم دارم سریع گفت عه من تنها میشم درحالیک طرح ۷ساعته هست چرخشی بیمارستان دولتی

گفت اگ نری چی

کلا منو مثل اسباب بازی و پرستار برای ناز و نوازش میخواد یا گفت محبت مرد بیشتر باید باشه یا زن گفتم مرد گفت ن من دوسدارم محبت زن ب شوهر بیشتر باشه خ شرط و شروط میزاره انگار من باید نازش بکشم

گفتم دوسال طرحم دارم سریع گفت عه من تنها میشم درحالیک طرح ۷ساعته هست چرخشی بیمارستان دولتی گفت اگ نر ...

میخواد استقلال و زندگی اجتماعی شما رو بگیره ازتون