2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

که دوستش دارم

من ۵ سال پیش بهش گفتم......دو سه سال ارتباط داشتیم...بعد به بدترین شکل ممکن ولم کرد .....منم بعد هزارتا عذاب با یکی دیگه نامزد کردم

یه سال بعد نامزدیم بهم خورد.....یهو اون پشیمون شد برگشت.....گفت دوباره شروع کنیم ....من قبول کردم چون جز اون نمیتونستم کسیو دوست داشته باشم...ولی احساسات قبلی رو دیگه بهش ندارم ..و نامزد کردیم........در کل اگه برگردم به عقب نمیگم بهش ....چون خیلی عذابم داد ....اما خب دله دیگه

کاربری دست من و خواهرمه♥️

الان رفتارش چطوره ؟ حالا برگشتین بهم دیگه فراموش کن قبلو اگر نبخشیدی نباید قبولش میکردی

نمیدونم ...اگه بهش نمیرسیدم کلی حسرت داشتم همیشه.....آخه دیوانه وار عاشقش بودم

ولی الان یه دوست داشتن معمولی با کلی کینه ......

خیلی مهربونه ...و ظاهراً دوستم داره

اما نمیتونم باورش کنم....همش میگم اگه دوست داشت ولت نمیکرد که بری با یکی دیگه نامزد کنی...حتی وقتی فهمید خواستگار دارم نیومد مانع بشع

نمیدونم ...اگه بهش نمیرسیدم کلی حسرت داشتم همیشه.....آخه دیوانه وار عاشقش بودم ولی الان یه دوست داشت ...

خب شاید الان سرش به سنگ خورده قدرتو میدونه و علاقش ببشتر شده با کینه که نمیشه باهم زندگی کنین اگه الان خوبه ببخشش

خب شاید الان سرش به سنگ خورده قدرتو میدونه و علاقش ببشتر شده با کینه که نمیشه باهم زندگی کنین اگه ال ...

چی بگم...گذر زمان همچیو حل میکنه بلاخره دست آدم خودش نیس

درکل اگه میخوای بهش بگی ...احتمالش هست بپذیره...چون پسرا وقتی به دختر پیشنهاد بده خوششون میاد تقریبا

اما خب ممکنه خیلی از چیزایی که باهاشون مخالفی بهت تحمیل کنه