2777
2789
عنوان

کسب درآمد

71 بازدید | 18 پست

سلام برای این که کسب و کار خانگی داشته باشم چه کاری مناسبه به نظرتون؟

تهیه و فروش موچی خوبه؟

خانم خانه دارم و یه بچه دارم.

کلا کاری که زود به درآمد برسه و خوب باشه و سرمایه ی زیاد نخواد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم شیرینی فروشی بنظرم خوبه مثلا شیرینی مشهدی برای عید و مناسبتها برای فامیل و ... کیک خیس شکلاتی هویج گردو و... تو خونه درامدش هر چقدر باشه الحمدلله پیج بزنی لگو روی بسته های فروشت

دلیلی ندارد به تو فکر کنم ، تو ناخودآگاه در ذهن منـی...❤                                                                                                                                  

سلام عزیزم شیرینی فروشی بنظرم خوبه مثلا شیرینی مشهدی برای عید و مناسبتها برای فامیل و ... کیک خیس شک ...

به نظرت توی این دوره که سفره های مردم خیلی کوچیک شده فروش داره؟😔

نظرتون چیه

کجا هستین عزیزم کدوم استان

مرکز یکی از استان های بزرگ

کجا عزیزم متوجه نشدم اراک هستین

اره عزیزم اگر رسپی خواستین من تجربه بهترین رسپی هارو هم دارم کیک پختم توی خونه واقعا خوب شده ابزار زیادی به اون صورت که بعضیا میفرمان نمیخواد

یکی از آشناها حدود ۴۰۰ یا ۵۰۰ تومن وسایل گرفته تو طبقه بالای خونش پارسال شروع کارش خورد به این حذف ارز ترجیحی خدا لعنت کنه اونو که تصویب کرد

خلاصه روغن و همه چی رفت چند برابر شد

فعلا که دست کشیده

مردم از خیلی چیزا میزنن شیرینی فروشی مثل قبل نیست دیگه

حتی یکی دوتا مغازه هم جمع کردن