2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ندارم ولی از طلاق خیلی میترسم طلاق بگیرم بااین حال روحیم بعد چیکا کنم

چرا باید زندگیت وابسته به یه مرد باشه؟ما تو زندگی شما نیستیم خودت صفر تا صدشو میدونی ببین واقعا آینده ای میتونی باهاش داشته باشی؟ چند وقته نیومده دنبالت ! ؟

یک هفته بیشتر خب نمیدونم خیلی ضعیفم

آدم نرمال چرا باید با زنش این کارو کنه؟ اگه درست خوندی برو دنبال کار مربوط به رشته ی خودت مستقل شو همه ی آدما میتونن خودشونو قوی کنن

باز تصمیم خودته ولی من باشم نمیتونم تحمل کنم

آدم نرمال چرا باید با زنش این کارو کنه؟ اگه درست خوندی برو دنبال کار مربوط به رشته ی خودت مستقل شو ه ...

برام دعا کن خیلی اشتباه کردم باهاش ازدواج کردم خیلی

همین بده دیگه تو دوستی خیلی چیزها معلوم میشه ولی قوی باش زندگی فقط به مرد و شوهر خلاصه نمیشه

یک دفعه بیخیال میشم یک دفعه داغون میشم یک دفعه گریه میکنم اصلا خیلی بهم ریختم کاش تموم بشه توانایی ندارم دیگه

یک دفعه بیخیال میشم یک دفعه داغون میشم یک دفعه گریه میکنم اصلا خیلی بهم ریختم کاش تموم بشه توانایی ن ...

میفهمم هر شکستی سخته تو زندگی ولی مهم اینه که تصمیم درست رو بگیری و مثل آدم های دیگه که این تجربه رو دارن شکست خورده نباشی خودتو قوی تر از قبل بسازی و دره ای تا امید نشی سنی هم نداری که قشنگ فکر کن بهترین تصمیم رو بگیر

تو فامیلا کسایی رو میشناسم که شوهرشون بده ولی دارن عمرشون رو میسوزونن سرش ولی کسایی هم بودن که خودشون رو نجات دادن

ولی میگم باز ما نمیتونیم قضاوت کنیم همه چی بستگی به خودت و اتفاقات بینتون داره