2777
2789
عنوان

تردید دارم

107 بازدید | 13 پست

من دانشجوی زبان چینی ام و 24 سالمه .

تو دانشگاه با یه آقا پسری دوست شدم و چند ماه باهم اوکی بودیم ، خیلی مهربونه ( شدیداً احساساتی ) یه جورایی همش حواسش به همه چیزی که برام مهمه هست اما بعد چند ماه یهو گفت میخوام بیام خواستگاریت ...

این آقا پسر اومد خواستگاری ، بابام خیلی مخالفت میکنه چون به بابام گفت تو چین خونه داره ( کلا از طرف مادری چینیه ) و گفت میخواد بعد ازدواج بریم چین زندگی کنیم و هر سال ۳ ماه بیایم ایران ولی بابام فعلا مخالفت کرده . خودم هم نمیدونم چه نظری بدم ...

کمکم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت اعتقاذاتت چطوره

لطفا به من نگین عزیزم و سیسی تنفر دارم همسر با وفا و مهربانم . اگر هزار با به دنیا بیایم باز تو را انتخاب میکنم . تو پاک بودی هستی و خواهی بود. حتی اگه صد سالت هم بشه مثل روز های اول زندگی تو را دوست دارم . تو در زیبایی بی مانندی تو در پاکی بی نظیری .تو بی نظیری .

فارسی بلده اون وقت ؟؟؟

لطفا به من نگین عزیزم و سیسی تنفر دارم همسر با وفا و مهربانم . اگر هزار با به دنیا بیایم باز تو را انتخاب میکنم . تو پاک بودی هستی و خواهی بود. حتی اگه صد سالت هم بشه مثل روز های اول زندگی تو را دوست دارم . تو در زیبایی بی مانندی تو در پاکی بی نظیری .تو بی نظیری .

یه جورایی کنم یه همچین حسی دارم ولی بازم تردید دارم ، آخه باید کلا برم یه کشور دیگه ...

اگه علاقه ای به کشور چین داری خیلی خوبه

من خودم علاقه دارم به کشور چین خوشم میاد

و به علاقه به پارتنرت هم برمیگرده

اگر به اونم علاقه شدید داری و عاشقی واقعا خوبه

دیگه کنکوری نیستم. یه دانشجوی دندون 🦷