2777
2789
عنوان

چطور به خانواده ام بگم باردارم؟

1074 بازدید | 22 پست

سلام دوستان. من یه پسر کوچولو دارم سر بزرگ کردنش من و مامانم و بابام خیلی اذیت شدیم الان دوباره باردار شدم روم نمیشه بهشون بکم‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی

به یه نفر دیگه مثلا خواهر شوهر یا دختر خاله ای کسی بگو بگه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

دیروز مامانم میگه خدا کنه اجیت دیگه بچه نخواد بابامون در اومد🤣🤣🤣اخه بیچاره دوتا شیر به شیر داره مریض که میشن هم خودش اذیت میشه هم مامانم😶

بنظرم به مامانت بگو کم کم خودتو اماده کن😃

💖

من همین شرایطو داشتم تا چهار ماهگی نگفتم بعدشم روز مادر بود واسه مامانم هدیه خریدم وسط اون عکس صورت بچه رو که هفته ۱۲ بهم دادن گذاشتم داخلش و کادو کردم دادم بهش

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍

مثل منی . ولی سر دومی دیگه خودم از پس کارام برمیام . بعد زایمان هم ان شاالله بتونم . مامانم همش به شوخی میگفت که تو دیگه بچه نیار . ولی وقتی فهمیدن خیلی خوشحال شدن

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
خوب عزيزم خودت ي بچه بزرگ كردي تجربه داري از پس اين جوجو هم خودت تنها بر مياي

پرستار میخوام بگیرم ولی خ خ استرس دارم ناخواسته شد. خیلی دپرسم دو شبه نخوابیدم. نمیتونم بخودم اجازه سقط بدم و نمیتونم دوباره مسیر رو برم.خیلی کلافه ام

پرستار میخوام بگیرم ولی خ خ استرس دارم ناخواسته شد. خیلی دپرسم دو شبه نخوابیدم. نمیتونم بخودم اجازه ...

خدا کمکت میکنه

منم الان اندازه جونم دوسش دارم و لحظه شماری میکنم دنیا بیاد تو این مدتم کلی رو پسرم کار کردم که با نوزاد کنار بیاد اونم عاشق نی نی با اینکه شیطونه خیلی حواسش به بچه های کوچیک تر از خودشه

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍