2777
2789
عنوان

دقت کردید

120 بازدید | 15 پست

سلام راستش من چون خودم با همین موضوع خیلی درگیرم با خودم فک کردم شاید ادم های دیگه ایم که این دغدغه رو دارن دوست داشته باشن بدونن که

دقت کردید چقدررررر جدیدا پدرو مادر ها بد شدن اصلا حالا نمیدونم اعتقاد دارید یا نه ولی یکی از علامت های اخرالزمان همینه که بجای اینکه پدرو مادرا به فکر بچه هاشون باشن بچه ها همش درگیر پدرو مادرشونن اصلا نمیتونن جوونی کنن از زندگیشون لذت ببرن چرا یا چون پدرو مادر بدی دارن یا انقدر این پدرو مادر بی فکرن که اصلا به بند بچه و زندگی نیستن نظر شما چیه

اصلا مشکلات خانوادگی از سمت پدرو مادر ها نمیزاره ادم به چیز دیگه ای فک کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای دقیققاااااااااااصلا بحث سخت گیریم نیستاانگار میخوان حرص ادمو درارن

اصلا چرا اینطوری شدن اینا تاجایی که من بلدم پدرو مادر باید هوای بچشونو داشته باشن نه اینکه مثل دشمن باهاش رفتار کنن

بعنی اخر زمان فقط تو ایران ؟

نه واقعا ببین این بحث اعتقادی نیست خب حالا یه چیزایی گفته شده در مورد اینکه جوون مرگی زیاد میشه اینا اینم یه موردشه بحث ایران نیس

اصلا چرا اینطوری شدن اینا تاجایی که من بلدم پدرو مادر باید هوای بچشونو داشته باشن نه اینکه مثل دشمن ...

دقیقا خونه باید محیط امن مون میبود

ولی الان واقعا با خودم میگم انقد درس بخونم فقط ی دانشگاه ی شهر دیگه قبول شم برم

من که عکسشو دیدمپدر مادرای قدیمو جرات نمیکردن جلوشون حرف بزنن،یجورایی دیکتاتور بودنالان پدر و مادرا ...

منظورم سخت گیری ها نیس منظورم بحث خیانتو و اعتیادو هزار درد و بلای دیگس من واقعا دارم دیوونه میشم

نه ببین بعضی ها واقعا درستن. وقتی نگاه کنی متوجه میشی

نمیخوام موضوع تاپیک رو منحرف کنم ولی اون همه ادم رو تو کوره سوزوندن ظهور نکرد، حالا به قول شما پدر و مادرا بد شدن میخواد ظهور کنه!!!

بگذریم

بنظرم دهه های قبلی وظایف بیشتری نسبت به والدین خودشون داشتن و توقع پدر و مادرها ازشو بیشتر بود تا جوونهای الان