2777
2789
عنوان

قضیه جن عاشق

141 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

یه تاپیکی خوندم درمورد جن عاشق بود منم یه چیزی یادم اومد میخواستم تعریف کنم که میگن دروغه ولی

ما یکی از دخترای فامیلمون سال ها پیش گویا جن عاشق داشته هرجا میرفته اون باهاش بوده حتی تو خونشون ام همش کنارش بوده بعد عجیبه که اعضای خانوادش هم اون رو میدین انقدر دیده بودن واسشون عادی شده بود اصلا نمیترسیدن

و دختر فامیلمون روش اسم ام گزاشته بود یه اسم مرد که خنده دار ام بود روی جنه گزاشته بود😂

بعد میگفتن فلانی الان تو حیاطه یا پشتم بود

عجیب تر اینکه ما وقتی خونه اونا میرفتیم دو بار خانواده من ام اون رو دیده بودن البته اونا ترسیدن ولی من بچه بودم چیزی یادم نی تعریف هارو شنیدم

ساعت ۱ شب من این تاپیک چه غلطی میکنم واقعا

جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂

گذاشته❤️ والا فالگیر به من گفت همزاد عاشق داری کلا اینا به همه همین حرفو میزنن جدی نگیر

🚩🦖 اگر زنی و فمنیست نیستی روم ریپ نزن ، مرسی اه. اگر بذار رو بزار می نویسی روم ریپ نزن ، مرسی اه2. خانومی که سن زیادت رو برای اثبات حرفات می کوبی تو سرمون بدون و اگاه باش شترم سنش زیاده ، والاااااااااااااااههههههعععععحح. دشمن خونی و ابدی علیرضا کاظمی و عبدالحسین خسروپناه و خاندان گرامیشون😘 نظر مخالف نمیپذیرم ریپ نزن🦢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا نترس عزیزم 😂مطمئنا فقط با خود اون دختر کار داره با بقیه کار نداره

چشم🤣🤍

جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂

اخه همه اون جنه رو میدیدن 😂

شاید خونشون جن داشته الان ما هر خونه اب رفتبم جن داره/:

🚩🦖 اگر زنی و فمنیست نیستی روم ریپ نزن ، مرسی اه. اگر بذار رو بزار می نویسی روم ریپ نزن ، مرسی اه2. خانومی که سن زیادت رو برای اثبات حرفات می کوبی تو سرمون بدون و اگاه باش شترم سنش زیاده ، والاااااااااااااااههههههعععععحح. دشمن خونی و ابدی علیرضا کاظمی و عبدالحسین خسروپناه و خاندان گرامیشون😘 نظر مخالف نمیپذیرم ریپ نزن🦢