2777
2789
عنوان

تاپیک ترسناک

198 بازدید | 13 پست

الان نیمه شبی تاپیک پربازدید ترسناک رو خوندم

حقیقتا کامنتا ترسناک تر بود! با احترام به کسایی که کامنتاشون مشکلی نداشت ، بعضی از کامنتا دیوانه کننده بود

یعنی چیییی...!

اینا چی بود من خوندم ، استارتر داره آلارم خطرناک برای خودکشی نشون میده ، بارها تکرار کرده ، اونوقت بعضیا میگن نه روانپزشک نرو داروهای روان توهم ایجاد میکنن

وقتی علم ندارید چرا راهکار میدید خواهر من؟ با جون مردم چرا بازی میکنید ، علمو چرا زیر سوال مییرید؟

بازم عذر میخوام از گل روی دوستای عزیز ، فقط یه نمونه کامنتو کپی میکنم بدون ذکر اسم :

اینایی که میگن برو پیش روانپزشک، به شدت از این موضوعات میترسن. به زور میخوان به خودشون بقبولونن که این چیزا ناشی از توهم و بیماری روحی روانیه

خواهر من عزیز من دوست من ، شوخی نیستا ، استارتر داره میگه نهایتا تا آخر این ماه بتونم دووم بیارم دست به خودکشی نکنم ، من خودم کارم مرتبط با روانه و هزار مورد از این مسائل دیدم

مــاه میـتابد و انــگار "تویی" میخنــدی

از بس تاپیک های فیک زیاد شده فکر میکنن بنده خدا دروغ میگه

وقتی به این درک برسیم که در درون هر آدمی دنیای کاملا متفاوتی وجود داره نه به جون خودمون میوفتیم نه به جون دیگران میوفتیم که اندازه ها و معیار هارو تغییر بدیم🤝🤍#مهربون_باشیم😊

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

از بس تاپیک های فیک زیاد شده فکر میکنن بنده خدا دروغ میگه

نه موضوع صحبتم درباره کسایی که باور کردن یا نکردن نیست ، دریاره کساییه که علنا منع از مراجعه به روانپزشک داشتن

من توی هر تاپیکی با علم به فیک بودنش نظر میدم و میگم شاید یکی از کاربرایی که این تاپیکو میخونه واقعا این مشکلو داشته باشه

بیشتر با هدف بازدید گرفتن و همون پربازدید شدنه جدی نگیرید پشت اکانت یکی نشسته به بقیه میخندهشخصی با ...

بله جانم ممکنه اینطور باشه ولی بعضی کامنتا اصلا فاجعه بود

نخوندم با این که طب نوین و قبول ندارم ولی تو خیلی چیزا ولی واقعا میگم باید برید دکتر چون بدون هیچ در ...

لااقل نرفتنش رو توصیه نکنن!

والا .ی سری فیلمهای مصاحبه با بیماریهای دچار اختلال روانی دیدم همیناست .حالا من خودم معتقدم میدونم جن به گفته ی قرآن وجود داره ولی آخه مگه از خدا قوی تره ؟ ی عده دنبال جادو حنبل و دعا و سرکتاب میرن شاید بیشتر پیش بیاد .ولی اولین راه حل دعا و نماز و قران و ایناست اثر نکرده خب چرا به علم رجوع نمیکنیم اگه اثر نکرد برین دنبال راه حل های عجیب غریب و جادو حنبل

نه موضوع صحبتم درباره کسایی که باور کردن یا نکردن نیست ، دریاره کساییه که علنا منع از مراجعه به روان ...

بله درسته

وقتی به این درک برسیم که در درون هر آدمی دنیای کاملا متفاوتی وجود داره نه به جون خودمون میوفتیم نه به جون دیگران میوفتیم که اندازه ها و معیار هارو تغییر بدیم🤝🤍#مهربون_باشیم😊

والا .ی سری فیلمهای مصاحبه با بیماریهای دچار اختلال روانی دیدم همیناست .حالا من خودم معتقدم میدونم ج ...

درسته دوست عزیز

فقط کافیه از نزدیک بیمارای بیمارستان روانی رو ببینین تا ببینین مشکل از کجاست

حالا شما فقط این کامنتو بخونید که یکی گذاشته :

ببینید یکی از اصلی ترین راه های ورود اجنه به بدن انسان هاخودارضایی هست . هاله انرژی اطراف بدن انسان با خودارضایی یا سایر گناهان سوراخ میشه و اجنه میتونن ورودپیدا کنن این هاله فقط با توبه و جبران و اعمال مذهبی ترمیم میشه و توبه ادامه دار و زیارت ائمه تانور اهل بیت اون هاله رو ترمیم کنه دیگه هاله سوراخ نباشه نمیتونن ورود کنن

درسته دوست عزیزفقط کافیه از نزدیک بیمارای بیمارستان روانی رو ببینین تا ببینین مشکل از کجاستحالا شما ...

😔 اصلا همچین چیزی درست چطوری فهمیدن ؟! با این حرف ها مثلا تبلیغ دین میکنن .بازم میگم من خودم مذهبی ام نماز خونم

😔 اصلا همچین چیزی درست چطوری فهمیدن ؟! با این حرف ها مثلا تبلیغ دین میکنن .بازم میگم من خودم مذهبی ...

خواهر من اصلا این راز به قول شما چطور کشف شد :))

بابا چه اشکالی داره آدم مذهبی باشه منافاتی با دکتر رفتن نداره که

قرآنشم بخونه ذکرشم بگه ، هرکاری دلشو آروم میکنه بکنه دکترشکم برع