2777
2789
عنوان

رویای صادقه

127 بازدید | 14 پست

سلام خیلی دلم میخواد بدونم آیا رویای صادقه و خوابهایی که میبینم چرا مو به مو روز بعد اتفاق میفته من نمیتونم تعبیر کنم فقط پیش خانوادم میگم بعد که میگم اتفاق اون روز میفته همه شک شدن حتی خودم واقعا چرا؟ من میبینم کسی اینجور هست؟

اره زیاد دیدم مخصوصا فوت شدن ادمها

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یه تاپیک هست در مورد رویای صادقه

بیشتراز ۳۰۰ صفحه ست😁

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

من اتفاقای روزمره عادی رو خواب میبینم بعد اتفاقش تازه یادم میفته خواب دیدم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

ایناها

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8049315/از-بین-شما-کسی-هست-تو-خواب-صادقانه-با-امواتش-رابطه-داشته-باشه-و-از-برزخ-و-شب-اول?postId=392971841

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
قبلنا میدیم ولی الان نهمن اصلا خواب نمیبینم چندین ساله

از بچگی همین بودم ولی به خدا کافیه نمازمو شروع کنم الله و اکبر الان که دارم مینویسم مو به تنم سیخ میشه سرم بره رو سجاده دیگه عجیب همه اتفاقی در آینده میبینم.افسوس که نمازام ناقص میخونم

ایناهاhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/8049315/از-بین-شما-کسی-هست-تو-خواب-صادقانه-با-امواتش ...

من وقتی غصه دارم بابام میاد به خوابم مشکلم حل میشه یا هر وقت یکی از نزدیکان مون فوت میخاد بشه میاد بخوابم در مورد اون حرف میزنه دیگه اعلام میکنم به خانواده اونم فوت میشه

منم تا دلت بخواد

بنظرتون اینایی که گفتم رویای صادقه هست؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

من وقتی غصه دارم بابام میاد به خوابم مشکلم حل میشه یا هر وقت یکی از نزدیکان مون فوت میخاد بشه میاد ب ...

هم خوبه هم سخته

من قبلا خیلی بیشتر خواب فوت میدیدم الان بیشتر اتفاقات روزمره

خواب فوت اینجوری بود مثلا خواب میدیدم زهرا مرده اما اون زهرا نمیومد ی زهرای دیگه میمرد

یا خواب دیدم ی پسری هست داره سخنرانی میکنه فرداش مامانم گفت فلانی فوت کرده همون پسری که خواب دیدم پشت میکروفون اعلام کرد لطفا میت رو ببخشید

هم خوبه هم سختهمن قبلا خیلی بیشتر خواب فوت میدیدم الان بیشتر اتفاقات روزمرهخواب فوت اینجوری بود مثلا ...

این خوابها بیدلیل نیستن ویرایش همه اتفاق نمیفتن یه تعداد کمی هستند اینجوری آن من دلم میخواد کشف کنم این آدما چه خصلتهای مشترکی دارند که میبینن