2777
2789
عنوان

مامانم 😭💔

131 بازدید | 17 پست

داشتیم حرف میزدیم خواهرم غیر عمد زد تو سینه ام و دید خیلی بدی گرفت بعد به مامانم گفتم که اینجوریه و اینا گفت عه ؟ باشه 💔 یعنی داشتم باهاش بحث میکردم که چرا واست مهم نیس آخه چند ساعت قبلش خواهرم دندون شیری اش افتاد داشت خودشو میکشت که وای خون دندون بچم بند نمیاد الان من دارم از درد میمیرم یه ذره برات مهم باشه اومد گفت که چرا داد میزنی ساعت دوازدهه و در رو باز مرد گفت اگه میخوای خالی بشی داد بزن و اینا گفتم من زمانی خالی میشم که برات مهم باشه بعد رفت تو اتاقش درو بست منم اومدم تو اتاقش بهش گفتم که حالا که اینجوریه من بمیرم برات مهم نیس تو هم بمیری برای من مهم نیس گفت مهم نباشه درک منم درو کوبیدم و رفتم تو اتاق خودم درو چنان کوبیدم که دیوار ها لرزید مامانم اومد درو باز کرد گفت چته دیوار ها لرزید منم مثل خودش بهش گفتم عه ؟ باشه گفت چرا اینجوری رفتار میکنی رفتارات بده و اینا گفتم مث خودت رفتار کردم لطفاً حرف های بی راه و مسخره نزنید حالم خیلی بده لطفاً درک کنید و باهام درد و دل کنید و درباره اتفاقاتی که افتاد بهم نظر بدید ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا خانوادهای ایرانی بدلیل وجود شرایط آموزشی بد اصلا نمیتونن بچه تربیت کنن همشونم بین بچها فرق میزارن پدر مادر منم همینن تا فهمیدن وارد رابطه جدی شدم بخاطر پسره باهام خوب رفتار میکنن

بچه های کوچیکتر بخاطر سن شون بیشتر درک میشن اینقد حساس نباش مامانت حتما از تو انتظار درک بیشتری داره

نه بابا خیلی کم فرق میذاره اندازه شش ماه تا همین هفته پیش یعنی سلطان خونه من بودم مامانم اصلا خواهرم رو آدم حساب نمیکرد الان اینطوری 💔

کلا خانوادهای ایرانی بدلیل وجود شرایط آموزشی بد اصلا نمیتونن بچه تربیت کنن همشونم بین بچها فرق میزار ...

خوش به حالت یعنی نمیدونم دلیل رفتارش چیه و اصلا از اون آدمایی نیستم که برم معذرت خواهی کنم

خوش به حالت یعنی نمیدونم دلیل رفتارش چیه و اصلا از اون آدمایی نیستم که برم معذرت خواهی کنم

دلیل رفتارش اینه که هیچ پدرمادر ایرانی بلد نیست با نوجوونش چطور رفتار کنه بدلیل خودخواهی بیش از اندازه