2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

127 بازدید | 16 پست

دخترا وقتی یکی بیست چاری تو ذهن ادم باشه و باهاش سناریوهای مختلف بسازه و وقتی کنار یه دختر دیگه میبینیش حسادت کنی به این حس میگن عشق یا چی؟ دلم میخاد فراموشش کنم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اره اینو قبول دارم چیکار کنم اونی ک تو ذهنم ساختمو فراموش کنم

کار خاصی نکن بدون یه بار جلو روت صحبت کنه چمیدونم صب زود از خواب بیدار شه احتمالا بالا بیاری از ریختش

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
حدودا اخرین بار بهمن دیدمش تو این همه مدت باور کن بازم تو فکرش بودم یه هفته پیش اتفاقی دیدمش بدتر شد ...

به مرد دیگه ایی که پارتنر نداره فکر کن سرتو گرم کن شبا قبل خواب ذکر بخون بعد بخواب. 🙏 تا تو نخوایی از سرت نمیره

😂😂

والا بخدا خواهر کراش زدی رو شخصیت تخلی خودت منم البته اینجوریم بعد فک کن طرفو میدیدم حالم بهم میخورد میرفتم خونه عاشق دلباخته میشدم فک کنم جادو جنبل کرده بودنم

والا بخدا خواهر کراش زدی رو شخصیت تخلی خودت منم البته اینجوریم بعد فک کن طرفو میدیدم حالم بهم میخورد ...

😂😂

اره قبول دارم خدایی اصن ظاهرش اونی ک میخام نیست😂 اینم میدونم اخلاقم نداره ولی همین ک از ذهنم بیرون نمیره اذیتم میکنه

😂😂اره قبول دارم خدایی اصن ظاهرش اونی ک میخام نیست😂 اینم میدونم اخلاقم نداره ولی همین ک از ذهنم بی ...

من خودم ی حال کثافتیم نمیدونم چمه هیچ خری هم تو ذهنم نیس اما افسرده شدم