2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چی بگیم

انتظار داری بهت قوت قلب و روحیه ی الکی بدیم که اندازه ی قد ات کوتاه نیست , خب نمیتونیم همچین چیزی بگیم ,

قد ات کوتاهه

By the sun and the light of the sky, The leper grows sorrow, When the moon rises above the barley field, A child is eaten, Tears as red as a flower falls at night. Leper.Seo Jeong Ju

چی بگیم انتظار داری بهت قوت قلب و روحیه ی الکی بدیم که اندازه ی قد ات کوتاه نیست , خب نمیتونیم همچین ...

خب کوتاه باشه چه کار کنم ؟ من که پولم و در میارم و خانواده خوبم دارم . هدفی هم برای ازدواج ندارم . تو مسیر مهاحرتم هستم .

خب کوتاه باشه چه کار کنم ؟ من که پولم و در میارم و خانواده خوبم دارم . هدفی هم برای ازدواج ندارم . ت ...

اگر برات بی اهمیت بود که خودت رو با قد ات معرفی نمیکردی

By the sun and the light of the sky, The leper grows sorrow, When the moon rises above the barley field, A child is eaten, Tears as red as a flower falls at night. Leper.Seo Jeong Ju

اگر برات بی اهمیت بود که خودت رو با قد ات معرفی نمیکردی

چون تنها شاخصه مهم اینجا همینه . این همه خوش اخلاق بودم کلی برای حال خوب همه وقت گذاشتم اینجا کسی نگفت تو همون خوش اخلاقه ای که icon ولی بگم قدم و زودتر یادشون میاد

خب کوتاه باشه چه کار کنم ؟ من که پولم و در میارم و خانواده خوبم دارم . هدفی هم برای ازدواج ندارم . ت ...

آدم قد بلند زیاد دیدم که آدم نبود واقعاً. قد مهم نیست همین که اخلاقیاتت خوبه کافیه. کسی پیدا میشه که قدش با شما متناسب باشه و باهاش ازدواج کنی نگران نباش