فایزهgoli59 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 240 عنوان رنگ مو 63 بازدید | 5 پست سلام مامانا من موهامو آلبالویی کردم خیلی پشیمونم الانم مسی شده با چند بار شستن این میره آیا که بشه رنگت موی قبلیم که رو سرم بود یا نه ؟اگه اره چقدر زمان میبره ؟ دیروز | 23:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marsh_mellow عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 14809 نه نمیره اون رنگدانه هاش رفته داخل تارهای موت، صورتتو که گواش نزدی با شستن بره مو رنگ کردی! نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹
فایزهgoli59 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 240 نه نمیره اون رنگدانه هاش رفته داخل تارهای موت، صورتتو که گواش نزدی با شستن بره مو رنگ کردی! خوب حالا چیکار کنم اخه
marsh_mellow عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 14809 خوب حالا چیکار کنم اخه رنگ موهای خودت میخوای باید وایسی موهات از ریشه رشد کنه موهای جدید دربیاد نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹
فایزهgoli59 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 240 نه نمیره اون رنگدانه هاش رفته داخل تارهای موت، صورتتو که گواش نزدی با شستن بره مو رنگ کردی! اخه من هر رنگی بزارم برمیگرده به همون طلایی قبل