2777
2789
عنوان

ریزش مو

63 بازدید | 12 پست

سلام

خیلی ریزش مو دارم وقتی حمام میرم ،حمام پر موی سرم میشه گوگول سرچ کردم گفتند که روغن سیاه دانه ، کندش،بادام تلخ خوبه

کسی تا حالا از این روغن ها استفاده کرده ؟؟

بنده میخوام از روغن سیاه دانه استفاده کنم طبع سرم نمیدونم ولی بدنم همیشه گرمه یعنی میشه گفت که طبع سرم هم گرمه؟؟؟

بنده ۱۸ سالمه ، کمبود کلسیم و ویتامین D ، C دارم ، دوره ماهانم نامنظمه

اوایل ریزش مو فکر میکردم بخاطر استرس درس ،امتحان و..... ولی حالا که استرس ندارم علت ریزش موهام نمیدونم میترسم کچل بشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خود درمانی نکن اونم با روغن

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

استرسه بعدم ببینید که سیکل ریزش نیست؟ آخه عادیه..

بعدم روغن سیاه دانه الان نزنی پوست سرت حساسه، روغن بادام بهتره..

با مدیتیشن استرسو رفع کن دلیل بهم ریختگی هورمونیتم استرسه، دمنوش بابونه گل رز و اسطخودس رو تو روزات اضافه کن که عصابت اروم بشه...

منم شرایط مشابه شما دارم

بهتره بری دکتر و بهتر راهنماییت کنن.

اگه ریزش ارثی نیست چند وقت درمان درست رو پیش بگیری ریزش قطع میشه

پریود نامنظم احتمالا بخاطر تخمدان پلی کیستیک هست و باید اونو کنترل کنی.

راه حل های طبیعی کنترل تنبلی تخمدان چند کیلو وزن کم کردن،کم کردن قند،درست کردن ساعت خواب،داشتن فعالیت،و خوردن مقداری گرمیجات هست.

من به گرمی خوردن اعتقاد نداشتم و دوسال بود دارو میخوردم تغییری نمیکردم. یک ماه سیاه دانه و عسل خوردم ناشتا،۳ ماه پریودی منظم داشتم،بدون هیچ دارو و هیچ تلاشی.

و الان در کمال نا باوری ریزش موهام هم خیلی خیلی کم شده.

برای ریزش مو،جوشانده رزماری خوبه. اگه روغنش رو گرفتی مطمعن باش روغن سبک و مناسب کف سر باشه.

ببخشید چه مقدار سیاه دانه و عسل گذاشتید ، سیاه دانه آسیاب کردید یا همین طوریه قاشق غذاخوری یا مرباخو ...

والا دقیق نمیدونم باید چحوری خورد،ولی با این مدلی که من خوردم هنوز زنده ام و دچار مسمویت نشدم😂 پس احتمالا روشم درست بوده. شنیدم سیاهدانه نباید آسیاب شه زود واکنش میده و سمی میشه،فقط باید نیم کوب بشه و زود مصرف شه.

من مثلا میخوام ۱۰ لقمه صبحونه بخورم،میام تو هر لقمه یه مقدار عسل میریزم، شاید ۱۰،۱۵ تا دونه سیاهدونه هم میریزم رو عسل.بعد میخورم. دیگه زیر دندون تو تصور خودم نیم کوب میشه. شنیده بودم کره محلی طبعش گرمه گاهی وقتا اونم اضافه میکردم.

تو ببین این لامصب چی بود که دقیقا سر ۲۸ ام پریود میشدم. بدون یه ذره عقب جلو.

دختر خاله ام که بخاطر تنبلی تخمدان باردار نمیشد اینو خورد باردار شد.

ببخشید چه مقدار سیاه دانه و عسل گذاشتید ، سیاه دانه آسیاب کردید یا همین طوریه قاشق غذاخوری یا مرباخو ...

یه قاشق غذا خوری خیلی زیادها،از کم شروع کن. روزای اول یه حس نه خوشی به آدم میده،بعد بهتر میشه