2777
2789

ببین یه عکس خوب بده قسمتت باشه یجورک تعجب کنی جورمیشه

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم. اللهم عجل لولیک الفرج میشه برای سلامتی وظهورمهدی موعود(عج) وحاجت روایی همه ومن یه صلوات بفرستی♡

یه عکس قدی از دور بده مثلا بیرونی جایی عکس انداختی با لباس پوشیده ام هست بگو همین عکسو دارم حافظه ی گوشیمو خالی کردم

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه عکس قدی از دور بده مثلا بیرونی جایی عکس انداختی با لباس پوشیده ام هست بگو همین عکسو دارم حافظه ی ...

icon خودمو میاد. می بینه که ازنزدیک. چقدر بدبختم خاستگار. اینجوری. کسی ب خودم نمیگ

طرفی ک معرف شده چهره شمارو دیده که پیشنهاد دادهاعتماد ب نفس داشته باش

دیده ولی اگر خیلی خوب بودم. میوردش خونمون همون اول. عکس نشون بده نخاد. کم میارم جلوش. قیافم نپسنده دیگ فکرمیکنم کلا خوب نیستم حالم گرفته میشه

دیده ولی اگر خیلی خوب بودم. میوردش خونمون همون اول. عکس نشون بده نخاد. کم میارم جلوش. قیافم نپسن ...

عزیزم به هرحال سلیقه ایه ممکنه شما زیباترین باشی ولی پسند شخص موردنظر نشی

این چیزا طبیعیه قرار نیست همه از هم خوشمون بیاد

خودمو میاد. می بینه که ازنزدیک. چقدر بدبختم خاستگار. اینجوری. کسی ب خودم نمیگ

از نزدیک خیلی چیزا توی جذابیت تاثیر داره مثل قد و هیکل نوع پوشش صدا و لحن صحبت کردن ارتباط چشمی ولی وقتی عکس میدی فقط قیافه دیده میشه

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

از نزدیک خیلی چیزا توی جذابیت تاثیر داره مثل قد و هیکل نوع پوشش صدا و لحن صحبت کردن ارتباط چشمی ولی ...

قد هیکلم کوچکه لاغرم قد کوتاه لاغر پوششم خوب. فقط موقع دیدن چی بگم نمیدونم

قد هیکلم کوچکه لاغرم قد کوتاه لاغر پوششم خوب. فقط موقع دیدن چی بگم نمیدونم

فقط اعتماد بنفس داشته باش