سلام دوستان..من یک دوست دارم که چندین بار استفاده ی طرفه ازم داشته..نمونش کارهای ویرایش پایان نامم انجام دادم .. من رفتم شهرستان خونش دو سه روز موندم و اون دو وعده غذای ساده درست کرد من دو بار رستوران مهمونی کردم و..گفتم دفعه بعد تو حساب کن و.بعد اومد شهر ما کار پیدا کرد و دنبال جا بود من چند روز خونه خودم مهمونش کردم و مامانم بهترین غذاهارو درست میکرد و..همه چی کامل صبحونه و شام و..بعد با هم چند روز رفتیم برای پانسیون پیدا کردم و..زمان گذاشتم و...خودم هم به خاطر درسام و ..به مدت رفتم پانسیون پیشش اجاره کردم ..اینقدر خسیس بود با هم بیرون که میرفتیم من میگفتم بریم یه نوشیدنی بخوریم و..!! فکر میکرد من میخوام هزینمو سرش بندازم و..میگفت نه برای چی پول بدیم و...حالا من تمایل به هزینه دنگی و...داشتم ...بعنی پول به آب معدنی شم من میدادم!!حالا من در حال حاضر شاغل نیستم..به من میگفت پول ندارم و حقوقمو ندادن و..!!اونوقت تعریف میکرد با بقیه بچه های اون پانسیون میره بیرون تفریح و..کافیشاپ خوب رفتن و هزینش و دنگی حساب کردن..بعد به مدت تو پانسیون به مشکل خوردم و بیرون اومدم و با مدیر اونجا به مشکل خوردم..اونوقت تو این یکی دو ماهی که من از اونجا بیرون اومدم یه بار زنگ نزد حالی از من بپرسه و..یا خونه خودش تو شهرستان دعوت کنه و...اما موقع کار و نیازش با من چند روز پیش تماس گرفته با هم بریم دنبال خوابگاه جدید بگردیم و...برام خوابگاه پیدا کن و...بیا با هم خونه مستقل بگیریم و..که هزینه های نصف شه و..!! منم گفتم وقت ندارم بیام و..بعد اینقدر سر این دوستی ی طرفه ناراحت بودم که براش پیامک زدم و گفتم وقت نکردم برات خوابگاه پیدا کنم..چند بار گفتی خونه با هم بگیریم و..من نمیتونم تقبل هزینه کنم و فکر زندگی مستقل و..نیستم..در مورد این موضوع رو من حساب نکن ..خودت شاغلی و خونه اجاره دادی و..میتونی جای مناسبی پیدا کنی..نظرتون در مورد این رابطه چیه؟حق داشتم همچین پیامی بزنم و..؟ واقعیتش خیلی ناراحتم که همچین دوستی سر راهم اومده که استفاده ی طرفه داشت..باید یک جایی تمومش میکردم..منتها الان احساس تنهایی قطع رابطه ی خورده بهم دست میده..کسی تجربه مشابهی داشته؟