2777
2789
عنوان

خیلی خستم خیلی

269 بازدید | 27 پست

انگیزه هیچکاری ندارم

هیچی حالمو خوب نمیکنه

انگار به بن بست رسیدم

چکار کنم

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کتاب روانشناسی خوب بخون باشگاه و هنر یاد گرفتن هم بی نهایت توصیه میشه کلاس والیبال برو

باشگاه میرم

کتاب خوب چی سراغ دارین؟

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

سعی کن خودت برای خودت کاری رو انجام بدید که حالت رو خوب میکنه منم جدیدا از بیکاری تو تابستون اینجوری ...

واقعا نمیدونم چی حالمو خوب میکنه.

هیچی نمیفهممم

انگار منو گفتی

💔💔💔

منم دقیقا حس پوچی دارم نا امیدی ولی سعی کن تو این حالت نمونی یکاری کن که خوشحالت میکنه سریال ببین آهنگ گوش بده با دوستات حرف بزن نقاشی بکش این حسا هم میگذره دوباره حالت خوب میشه

منم دقیقا حس پوچی دارم نا امیدی ولی سعی کن تو این حالت نمونی یکاری کن که خوشحالت میکنه سریال ببین آه ...

همه این کارارو انجام میدم

باشگاه میرم

با دوستام بیرون میرم

تو خونه خودمو سرگرم میکنم

هرشب بیرون میرم

بازم حالم خوب نیست

حس پوچی دارم

حوصله هیچی ندارم

اصن یه وضعی که دیگه نگم برات

واقعا نمیدونم چی حالمو خوب میکنه. هیچی نمیفهممم

چند سالته ، اگر دوست داشتی بگو

سعی کن بری کلاس خودت رو مشغول کنی

برو باشگاه اگر علاقه داری

یا برو شنا چون آب ی جوریه که نمیذاره به چیزی فکر بکنی و به نظر من عالیه

اصلا علایقت چیا هست ؟ همونو برو ادامش بده

با دوستات برو بیرون بگرد

دانشجو یا دانش آموزی ؟ اگر هستی سعی کن برای خودت انگیزه پیدا کنی برا درسات که اونو ادامه بدی و از این حال در بیای

سعی کن جمله های انگیزشی که واقعا حقیقت هستن رو بخونی

چند سالته ، اگر دوست داشتی بگو سعی کن بری کلاس خودت رو مشغول کنی برو باشگاه اگر علاقه داری یا برو شن ...

19

هنوز نتیجه های کنکوذ نیومده

باشگاه میرم

ما دریا داریم مرتب دریا میرم

هر شب بیرونم

از درون احساس پوچی دارم

نمیدونم به چی علاقه دارم

واقعا نمیدونم

نمیدونم استعدادم تو چیه

همش بی انگیزم

انگبزه هم که بگیرم واسه دو روزه

باشگاه میرم کتاب خوب چی سراغ دارین؟

اول این دوتای اول رو بخون

اثر مرکب

چهار اثر از فلورانس اسکاول شین

هفت عادت مردمان موثر

عادت های اتمی

انسان در جستجوی معنا

آیین دوست یابی

اول عاشق خودت باش

هنر خوب زندگی کردن

قدرت شروع ناقص

قدرت عادت

طرز تفکر

باشگاه پنج صبحی ها

چگونه کمال گرا نباشیم؟

همشو نخوندم ولی تو لیستن که بخونم 😁

اول این دوتای اول رو بخوناثر مرکبچهار اثر از فلورانس اسکاول شینهفت عادت مردمان موثرعادت های اتمیانسا ...

مرسی عزیزم ❤

19هنوز نتیجه های کنکوذ نیومدهباشگاه میرم ما دریا داریم مرتب دریا میرمهر شب بیرونم از درون احساس پوچی ...

اتفاقی افتاده برات که بعدش بخوای همچین حالتی بشی ؟

پیش مشاور رفتی ؟

انشالله که قبول میشی میری دانشگاه