2777
2789
عنوان

کراش 😂😂😂

134 بازدید | 13 پست

خانما بیاید در مورد کراش هاتون حرف بزنید

اول خودم میگم من ی نفر رو به واسطه کاری که دارم خیلی کم چند ماه ی بار میبینم اینقدر این آقا جنتلمن و با پرستیژ نشون میده که متاسف میشم واسه خودم و انتخابم که چیکار کردم با انتخاب اشتباه برای زندگیم

ببینید نه من قصد وارد شدن به رابطه ای رو دارم بخاطر خیلی مسائل و شرایطم و نه اینکه اون بنده خدا آدمی هست که اهل این مسایل باشه((بنظرم اینجوریه واقعیت نمیدونم چی هست الله و الم 😁)) اصلا ببینید خیلی ظاهر آنچنان نداره اما بخاطر با شخصیت بودن و نوع رفتار این آقاس که من میفهمم که شعور و شخصیت و ادب چقدر میتونه آدم رو جذاب و دوست داشتنی تر کنه بخدا ظاهر دیگه از جلو چشمم افتاده فکر میکنم به انتخاب خودم که باهاش چه قهوه ای کردم دوازده سال بهترین روزهای عمرم رو متاسفم برای خودم

کاش منم به جای شوهر عوضیم ی آدم با شخصیت و جنتلمن سر راهم قرار میگرفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر داری؟

یکسال و نیم هست جدا زندگی میکنم تا مراحل طلاق طی شه تا حالا هم وارد هیچ رابطه ای نشدم و قصدم ندارم بشم فقط انگار چشم هام باز شده وقتی اومدم بیرون از زندگی با ی آدم خودشیفته فوق سمی

حس میکنم روحم پیر شده دیگه کراشم نمیزنم

اطرافیان و زندگی میتونه آدم رو از همه چی زده کنه من خودم اینقدر که زندگیم سمی شده بود اعتماد بنفسم صفر بود بخاطر ی آدم خودشیفته که همش منو آزار میداد و رنج و با خیانت هاش داغونم کرده بود الان که ازش فاصله گرفتم دارم کم کم حالم بهتر میشه

خداروشکر که داره حالت خوب میشه عزیزم ❤️منم اطرافیانم ...

ممنون عزیزم

بله دقیقا نوع زندگی و با چه افرادی آدم رو میتونه تا مردن و خودکشی برسونه من اگر با شوهرم یکسال بیشتر زندگی میکردم کارم به بستری شدن و قرص و داروی اعصاب میرسید اگر تو دوازده سال هم به اونجا نرسیدم چون خیلی خیلی آدم صبوری شده بودم و افسرده که شده بودم دیگه خیلی بیخیال بودم همش کنج خونه بدون هیچ دلخوشی