2777
2789
عنوان

کمککککک

194 بازدید | 14 پست

سلام دخترم 25روز دنیا  اومد فردا دوستام میخوان عصرونه بیان خونمون دیدن دخترم 7نفر هستن،، پیشنهادتون چیه واسه پذیرایی چی درست کنم عصرونه؟؟ شرایطمم در نظر بگیرید با نوزادی که روزا تقریبا بدخوابه😕😕

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ساندویچ  میکر پاری اسنک درست کن

یه کیک با شیرینیم از بیرون بخر

یه نوشیدنی مثل آب هندونه یا شربت

آجیل 

حلوا اگه بلدی 

چایی و یا قهوه

با آش اگه سختت نیست

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

مگه خونوادت پبشت نیستن؟ حداقل بگو یکی از همون دوستان روز قبلش بیاد پیشت اگه رودرواستی نداری .سخته گلم حتما کمک بگیر .یا از همسرت کمک بگیر دست تنها انجام ندی

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

الویه درست کن زیادم وقت نمیگیره بذار بپزه هروقت بچه ت خواب بود و حوصله داشتی رنده کن و بذار یخچال.میوه و تخمه هم بخر بذار به نظرم . اونا هم فکر نکنم دست خالی بیان احتمالا خودشون شیرینی میخرن شما یه ابمیوه هم درست کنی کنارش خوبه

شما تازه زایمان کردی نباید شام بمونن واقعا بی ملاحظه گیه.خوبه جوونم هستن این چیزارو بهتر باید درک کنن.فوق فوقش سوپ از بیرون بگیر سالاد الویه هم درست کن.اینقد سخت نگیر تو تاچهل روز باید مراعت خودتو بکنی بذار بقیه هرچی میخان فکر کنن