0مرواریدبنفش0 مدیر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 129 عنوان ادم و حوا | مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 35 پست بعد از کلی کلنجار رفتن رفتم ثبت نام کردم😂😬نتیجه هرچی شد میام میگمشما تجربه ای دارین؟ دیروز | 22:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asarvi عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 17424 اصلا نگفتم بابا😂شماره دوستمو به عنوان بزرگتر دادم خب بالاخره نمیفهمن ینی وای من حس بد میگیرم انگار دخترا میگن بیاین منو بگیرین فشار بی شوهری :/البته ببخشید تورو خدا نظر خودم رو گفتم وگرنه میدونم خیلیا اسم مینویسن
0مرواریدبنفش0 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 129 خب بالاخره نمیفهمن ینی وای من حس بد میگیرم انگار دخترا میگن بیاین منو بگیرین فشار بی شوهری :/البته ب ... دقیقا من شوعر میخوام😂اشکالش چیه بابا
asarvi عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 17424 دقیقا من شوعر میخوام😂اشکالش چیه بابا خب به آشنا و در و همسایه و مسجد و. ...بسپاری بهتره بنظرم تا این سایت از اقصا نقاط مختلف
0مرواریدبنفش0 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 129 خب بالاخره نمیفهمن ینی وای من حس بد میگیرم انگار دخترا میگن بیاین منو بگیرین فشار بی شوهری :/البته ب ... مورد هایی که به من پیشنهاد میدن باب میلم نیستنقرار نیست یه عمر منتظر بشینم که بالاخره یکی مطابق میل من پیداشهعوضش اینجا خواسته هاتو میگیحالا یکی با اون شرایط یا پیدا میشه یا نمیشهاگه برای من بده برای اون پسر هم بده دیگه
asarvi عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 17424 مورد هایی که به من پیشنهاد میدن باب میلم نیستنقرار نیست یه عمر منتظر بشینم که بالاخره یکی مطابق میل ... معیارت چیا هست اگر دوست داری بگو
0مرواریدبنفش0 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 129 خب به آشنا و در و همسایه و مسجد و. ...بسپاری بهتره بنظرم تا این سایت از اقصا نقاط مختلف متاسفانه ما به خاطر شغل پدرم هی ایرانو چرخیدیم😂در و همسایه اشنا نداریممسجدم روم نمیشهبرم چی بگمحداقل اینجا سایته طرفو نمیبینم😬😂
0مرواریدبنفش0 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 129 معیارت چیا هست اگر دوست داری بگو ادم خوبی باشهخداشناس باشهحلال و حروم سرش بشهظاهرش خوب باشهاخلاقش خوب باشهخانواده خوب داشته باشهتحصیلات خوبخونه هم داشته باشه
asarvi عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 17424 متاسفانه ما به خاطر شغل پدرم هی ایرانو چرخیدیم😂در و همسایه اشنا نداریممسجدم روم نمیشهبرم چی بگمحداق ... نمیبینی ولی بعد باید حضوری ببینی !مسجد چند بار برو با خانوم های مسن تر دوست شو حرف بزن از نمازقبول باشه شروع کن بگو مجردم
0مرواریدبنفش0 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 129 نمیبینی ولی بعد باید حضوری ببینی !مسجد چند بار برو با خانوم های مسن تر دوست شو حرف بزن از نمازقبول ب ... الکی فقط شماره میگیرناصلا خبری نمیشه ازشون
0مرواریدبنفش0 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 129 شاید هم بزنن تاحالا هرکی گرفته دیگه خبری نشدهیه خانمه بود چند روز هی قربون صدقم میرفتکلی باهام حرف زد هی مبارک باشه مبارک باشه گفت اخر غیب شد😂
asarvi عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 17424 تاحالا هرکی گرفته دیگه خبری نشدهیه خانمه بود چند روز هی قربون صدقم میرفتکلی باهام حرف زد هی مبارک با ... دیگه این چیزا هم هست بعضی ها خودشون دست به کار میشن البته منم سنتی ازدواج کردم با پسر دوست بابام
0مرواریدبنفش0 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 129 دیگه این چیزا هم هست بعضی ها خودشون دست به کار میشن البته منم سنتی ازدواج کردم با پسر دوست بابام منم دوست بابام شیش ماه اصرار کرد بیانخیلی خوب بودن، خیلی ولی اصلا پسرش باب میل من نبودالان گاهی میگم کاش یه فرصت بهشون میدادم😑ولی خب گذشته دیگه
asarvi عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 17424 منم دوست بابام شیش ماه اصرار کرد بیانخیلی خوب بودن، خیلی ولی اصلا پسرش باب میل من نبودالان گاهی میگم ... اره دیگه ولشششش اما اگر کسی درخواست داد سریع نگو نه بذار ببینیش شاید از معیارها تو داشت
0مرواریدبنفش0 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 129 اره دیگه ولشششش اما اگر کسی درخواست داد سریع نگو نه بذار ببینیش شاید از معیارها تو داشت باید همینکار رو کنم