2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیازی نیست کاری بکنی خودت باش

چون جذب خودت شده که اومده گرفتت دیگه نیازی نیست تغییر کنی

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

به نظرم مؤدب باش،، آروم باش،، خودت باش،،، خواسته هاتو با زبون نرم بهش بگو،، اسمشو همراه با جان یا گاهی آقا صدا کن،، جلو دیگران احترامشو خیلی نگهدار،، از خانوادش بد نگو،،، احساساتتو نسبت بهش خر چند وقت یه بار بهش بگو و ...

نیازی نیست کاری بکنی خودت باش چون جذب خودت شده که اومده گرفتت دیگه نیازی نیست تغییر کنی

آره خوب ولی احساس میکنم تازگیا خیلی عصبی شدم نمیدونم چرا

زندگی قشنگه سخت نگیر...من عاشقتم بهترین بهونه ی من برای زندگیم😙💋❤💑

از هیچ زن دیگه ای نه بد بگو که فکر کنه حسودی نه تعریف کن،همیشه بهترین چیزهارو برای خودت انتخاب کن  خودتو دست بالا بگیر ولی نه ظوری که انگار خودتو میگیری اتفاقا خاکی و مهربون باش ولی هوای خودتو داشته باش این خیلی مهمه

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

به نظرم مؤدب باش،، آروم باش،، خودت باش،،، خواسته هاتو با زبون نرم بهش بگو،، اسمشو همراه با جان یا گا ...

چشم، من رعایت میکنم اینارو

از هیچ زن دیگه ای نه بد بگو که فکر کنه حسودی نه تعریف کن،همیشه بهترین چیزهارو برای خودت انتخاب کن&nb ...

خیلی حسود دور و برمون هست،ولی من اهممیت نمیدم 

آره خوب ولی احساس میکنم تازگیا خیلی عصبی شدم نمیدونم چرا

زن هرچی آرومتر باشه عزیزتره و بیشتر بهت احترام میذاره 

الان که اول راهید هیچوقت نذارید روتون تو روی هم باز بشه و همه حرفی بهم نزنید خیلی مودبانه رفتار کنید یه مدت که اینجوری پیش برین عادت می کنید و هیچوقت تو زندگی به مشکل نمی خوردید

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
زن هرچی آرومتر باشه عزیزتره و بیشتر بهت احترام میذاره  الان که اول راهید هیچوقت نذارید روتون ت ...

من کلا آدم خونسرد و آرومی هستم ولی وقتی عصبی بشم کنترل اوضاع دست خودم نیست،باید سعی کنم آروم باشم و سرهرچیزی عصبی نشم، نامزدم خیلی بهم احترام میذاره و حرفامو گوش میکنه که حتی خواهرم میگه چجور اینقد خوب به حرفت گوش میکنه چرا یبارم نه نمیگه بهت، یه مدت خواهرم باهاش صحبت کرده بود ک اینقد بهش بها نده به حرفاش گوش نکن اخلاقش تغییر کرد زیر زبونش رفتم گفت خواهرت اینجوری گفته ،خواهرم جاریمه،دیگه منم باهاش صحبت کردم دوباره مثل قبل شد

من کلا آدم خونسرد و آرومی هستم ولی وقتی عصبی بشم کنترل اوضاع دست خودم نیست،باید سعی کنم آروم باشم و ...

خدارو شکر که اخلاقش خوبه اگه شماهم آروم باشی اون هیچوقت تغییر نمی کنه و همیشه احترامتو داره 

انشالله خوشبخت بشی